Velkommen som kunde: Det Akademiske Kvarter

Det_Akademiske_Kvarter__Kvarteret
Foto: Det Akademiske Kvarter (Kvarteret)

Vi ønsker Det Akademiske Kvarter, også kalt Kvarteret, hjertelig velkommen i Vangdal familien. Kvarteret er et kulturhus sentralt i Bergen sentrum, og blir drevet på frivillig basis av studenter fra de ulike studieinstitusjonene i Bergen. De huser over 2150 arrangement i året, drevet av over 200 ulike arrangører. Alt er fordelt på 9 ulike bruksrom på huset, alt fra de største scener som rommer henholdsvis 500 og 400 personer, til mindre lokaler med plass til 30. I disse skjer det alt fra konserter til debatter og foredrag, til filmvisninger, teaterforestillinger og øvinger.

Kvarteret feirer 25-årsjubileum

Kvarteret har omlag 450 frivillige, og en administrasjon på 2 (snart 3) heltidsansatte og 15 deltidsansatte. Huset ble stiftet 22. februar 1995, så i år feires 25-årsjubileum. Hoveddriften omfatter serveringsvirksomhet og kafédrift, samt utleie av kulturlokaler og produksjon av kulturarrangement.

Hva gjør Vangdal Regnskap for Det Akademiske Kvarter?

– Vangdal leverer regnskapstjenester for oss, fra bilagsmottak til remittering, samt lønnskjøring, rapportering og årsregnskap, sier administrativ leder i Det Akademiske Kvarter, Khiem Tran.

Ny samarbeidspartner med langsiktige ambisjoner

– Vi valgte Vangdal fordi vi ønsket en ny samarbeidspartner med langsiktige ambisjoner, lokal tilknytning og et ungt arbeidsmiljø som kan være en sparringspartner i videre utvikling av Kvarteret. Som frivillig organisasjon er det viktig for oss med god kontinuitet, og tett dialog med vår regnskapsfører, sier Tran.

Forventninger til Vangdal Regnskap

– Vi forventer en samarbeidspartner som er proaktiv og tydelig, og som vi kan ha tillit til. Vi er en organisasjon med stor aktivitet og under konstant utvikling, og da er vi avhengig av gode strukturer og rammeverk som sikrer en sunn og stabil drift, sier Tran.

Investeringer for mer enn 10% av årlig omsetning

– I 2019 gjennomførte vi investeringer for mer enn 10% av vår årlige omsetning, og målet er å videreføre utviklingshastigheten videre. Utskftning av teknisk utstyr, oppgradering av rom og scener, utvidelse av kjøkken og en ny visuell profil med tilhørende wayfinding er noen av tingene vi har fått til. For oss er det viktig at studentene som driver huset også får sette sitt spor på det. Samholdet som skapes gjennom innsatsen de legger inn i driften og utviklingen er helt spesiell. Vi fortsetter videre med å drive huset framover, til glede for byens studenter og innbyggere, sier Tran.

Les mer om Kvarteret her.

Velkommen som kunde: Det Akademiske Kvarter 1

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700

Related Posts