Velkommen som kunde: Paradis Tennisklubb

Vi har stor glede av å ønske Paradis Tennisklubb (PTK) velkommen som kunde i Vangdal Regnskap. Bergen Tennisarena (BTA) er et topp moderne kraftsenter for tennis og hallidretter i Bergen som driftes av Paradis Tennisklubb. Vi har snakket med daglig leder, Fredrik Vabog, om samarbeidet med Vangdal Regnskap og hans forventninger til oss som regnskapsbyrå. Vi har også fått innblikk i de spennende planene til PTK fremover.

Video av daglig leder, Fredrik Vabog, i Paradis Tennisklubb, som forteller litt om Bergen Tennisarena, og hvorfor de valgte Vangdal Regnskap som regnskapsfører.

Hvorfor valgte dere Vangdal Regnskap?

– I slutten av fjoråret var vi i en prosess der regnskapsføreren vår måtte slutte. Vi var derfor på utkikk etter en ny regnskapsfører. Etter et raskt Google søk, der Vangdal Regnskap dukket opp øverst i resultatene, valgte vi til slutt å gå for Vangdal Regnskap. Vi fikk en god dialog i starten og det endte med at Vangdal Regnskap ble rett valg for oss, sier daglig leder Fredrik Vabog.

Litt om PTK

Bergen Tennisarena er en av Norges flotteste tennisarenaer, bygget i 2013, og PTK har i dag rundt 750 medlemmer som spiller tennis. De holder tenniskurs for alle aldre, både organisert og uorganisert. Fredrik legger ikke skjul på at de ønsker å rekruttere flere unge spillere til å spille tennis, men ønsker alle aldersgrupper og nivåer hjertelig velkommen.

I tillegg til 6 innendørs tennisbaner har de også et treningssenter i andre etasje med rundt 250 medlemmer. Her har de fremdeles ledig kapasitet for alle fra 16 år og oppover. Med omlag 1000 medlemmer er de i dag en av Norges aller største tennisklubber.

PTK er opptatt av mangfold, noe som kommer tydelig frem både med målgruppen deres som er barn og voksne i alle aldre, men også ansatte med mange ulike nasjonaliteter.

Hvilke forventninger har dere til samarbeidet med Vangdal Regnskap?

– Jeg har forventninger om at samarbeidet med Vangdal Regnskap skal være et knirkefritt samarbeid med god kontroll på regnskapsføring og budsjettering. Det er viktig med gode rapporter og en kontinuerlig og god dialog, og dette opplever jeg at vi har så langt. For oss som idrettslag er regnskapsrapporter et viktig styringsverktøy for god kostnadskontroll som gjør det mulig å være i forkant og holde kontingenter og treningsavgifter så lave som mulig. Vi ønsker å skape en lav terskel for at bergensere i alle aldre og nivå kan få stor glede av tennis, en idrett for livet. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier Fredrik.

Paradis Tennisklubb fremover

Det er mye som skjer fremover for PTK med sommercamper for både nybegynnere og eksisterende juniormedlemmer i alderen 6-18 år, og Eliteserien i slutten av juni. Eliteserien er øverste nivå, hvorpå de for første gang i klubbens og Bergens historie har med seg både kvinner og herrer inn i årets sesong.

Mot slutten av sesongen har de planer om å kjøre i gang en ATP Challenger turnering som er en proffturnering. Denne er første av sitt slag i Norge på 30 år, og Vabog håper at Casper Ruud kan ta tittelen på hjemmebane.

Velkommen som kunde: Paradis Tennisklubb 1

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700

Related Posts