Uni Micro Økonomisystemer

Vangdal Regnskap er den største brukeren av Uni Micro sine økonomisystemer, og vi har hatt et tett samarbeid med systemleverandøren i over 20 år. Vårt mål er å gjøre arbeidshverdagen til våre kunder så enkel og effektiv som mulig ved hjelp av automatisering, gode digitale løsninger, samt flinke og rådgivende regnskapsførere.

Uni Economy

Fremtidens økonomisystem i skyen

Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert – Uni Micro sin nye storsatsning.

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Aldri før har den teknologiske utviklingen gått så raskt og endringer kommet så fort. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Uni Økonomi

Norges mest brukervennlige regnskapssystem

Hvis du vil ha et regnskapssystem som er enkelt og effektivt, velger du Uni Økonomi. Økonomisystemet er blitt kåret til best i test hele 6 år på rad av PC World. Det er fokusert på brukervennlighet og innovasjon, slik at du skal oppleve den gode arbeidsflyten.

Uni Micro tilbyr en rekke økonomiprogrammer, som regnskap, faktura, lønn, timeregistrering, butikkdata, abonemment/avgift, contracting og eiendomsforvaltning, samt en mengde tilleggsprodukter.

Uni24

Løsningen som gjør deg mer effektiv

Med Uni24 kan du enkelt sende fakturaer, godkjenne faktura, legge inn ordrer eller sjekke regnskapet. Når som helst, hvor som helst. Uni24 blir automatisk synkronisert mot økonomisystemet hos regnskapsføreren din.

Dette gir deg et økonomisystem med høy funksjonalitet og god arbeidsflyt. Enklere blir det ikke. Uni24 er et nettbasert økonomisystem, som er integrert med ditt lokale regnskapskontor.

Uni Micro 1

Ønsker du å høre mer om våre digitale løsninger?

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer for deg og din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

41 700 700