SertifisertPartnerLogo2019

Uni Economy

Vangdal Regnskap er stolte over å være Uni-sertfisert regnskapsbyrå. Dette innebærer at flere av våre ansatte er kurset i å sette opp klienter i UniEconomy (lønn, oppsett system, oppsett faktura, oppsett regnskap osv), basic bruk av programmet, import av data som kunder, leverandører, saldobalanse osv.

Fremtidens økonomisystem i skyen

Uni Economy er et 100% skybasert økonomisystem som gjør installasjon og dyre serverpakker overflødige. Systemet er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi og med sitt fleksible rammeverk kan du være trygg på at løsningen takler utfordringer som kommer.

Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Hemmeligheten ligger i flyten

ZZ
Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger. Systemet støtter dialog helt ned på bilags- og ordrenivå. Historikken vil da kunne lagres for senere bruk.

ZZ
Brukervennlig

Bruk mobilen til å samle data. Ansatte kan f.eks. bruke mobilen til å dokumentere reiseutlegg. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

ZZ
Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av jobber i alt fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.

ZZ
Alt i skyen

Et 100% nettbasert system gjør installasjon og dyre serverparker overflødige. Alt du trenger er en nettleser og Internett. Vi oppbevarer og sikrer dine data.

ZZ
Trygghet og innovasjon

I denne 100% skybaserte løsningen, har Uni Micro samlet alt av erfaring gjennom 30 år, kombinert med helt ny teknologi og frukten av arbeidet til et lag av kompetente og innovative utviklere og fagfolk.

ZZ
Åpent, tilgjengelig og fleksibelt API

Gir muligheter for utvidelser, spesialtilpasning og integrasjon til dine favorittsystemer.

Moduler

Regnskap Uni Economy
Regnskap
Med regnskapsmodulen får du effektiv bilagsføring i skyen, med fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.
Salg
Salg
Oppretting av tilbud, overføring til ordre og utsending av faktura har aldri vært enklere. Følg opp med purring og inkasso, på ubetalte faktura.
Lønn Uni Economy
Lønn
Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprette nye ansatte, generere a-melding, sende inn og hente tilbakemelding.
Time
Time
Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprette stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overføre timer direkte til lønn og ordre.
Uni Economy 1

Prøv Uni Economy gratis i 30 dager!

Nysgjerrig på fremtidens økonomisystem? Nå kan vi tilby våre kunder en gratis 30 dagers prøveperiode på Uni Economy.

Uni Economy 2

Ønsker du å høre mer om våre digitale løsninger?

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer for deg og din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.