Uni Economy – Ny skyløsning fra Uni Micro

Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert – Uni Micro sin nye storsatsning.

Fremtidens økonomisystem

I Q4 2017 lanserte Uni Micro sitt nye skybasert økonomisystem – Uni Economy. Økonomisystemet inneholder det siste innen teknologi og muligheter som tidligere ikke har vært tilgjengelig:

Uni Economy er en fullverdig webløsning og er 100% nettbasert. Du trenger ikke installere noe som helst. Det blir en komplett og fremtidsrettet forretningsløsning i skyen, sier Kjartan Brurås Solvi, viseadministrerende direktør i Uni Micro.

Vangdal Regnskap har vært med i pilotversjonen av Uni Economy og var et av de første regnskapsbyråene som kunne tilby det innovative økonomisystemet til sine kunder.

– Vi har et tett samarbeid med Uni Micro og har som eksisterende kunde fått muligheten til å være med som pilotkunde på Uni Economy. Vi har tro på at dette er en forretningsløsning som vil være kostnadsbesparende, tidsbesparende og gi økt kontroll for våre kunder, sier Cedric Gormond, daglig leder i Vangdal Regnskap.

6 fordeler med skybasert regnskap:

•   Bedre og tettere samarbeid med regnskapsfører

•   Du kan bruker regnskapsføreren som økonomisk rådgiver i stedet for bilagspuncher

•   Mindre manuelt arbeid, bedre bruk av kompetanse

•   Regnskapet vesentlig mer ajour enn ved manuell bokføring. Bedre oppfølging av dårlige betalere/likviditetssituasjon og kontroll med hele økonomien

•   Automatisert bokføring og håndtering av inn- og utbetalinger. Slutt på besøk i nettbanken

•   Ta farvel med papir og bli hel-digital!

Ønsker du mer informasjon om Uni Economy eller våre andre digitale løsninger?

Kontakt oss i skjemaet under eller på kontakt@vangdalregnskap.no for å høre hvordan du kan spare tid og ressurser med effektive økonomisystemer.

    Related Posts