Uni 24 – Digitalt Regnskap

Det online økonomisystemet Uni 24 er fleksibelt, tilgjengelig, effektivt og kostnadsbesparende. Hvis du har nettilgang, er du kun noen tastetrykk unna å lage en faktura eller få oversikt over økonomien.

Med Uni 24 får du:

  • Et regnskapsprogram på nett
  • Alltid oppdatert økonomisystem
  • Oppdatert regnskapet når som helst og hvor som helst
  • Automatisk synkronisering mot lokal installasjon
  • Oversiktlige og gode rapporter
  • Lave driftskostnader

Hvor som helst, når som helst

Med Uni 24 kan du enkelt sende fakturaer, legge inn ordrer eller få oversikt over økonomien. Når som helst, hvor som helst.

Uni 24 blir automatisk synkronisert mot økonomisystemet på kontoret og hos regnskapsføreren. Dette gir deg et økonomisystem med høy funksjonalitet og god arbeidsflyt. Enklere blir det ikke.

Uni 24 er et nettbasert økonomisystem, som er integrert med din lokale løsning og regnskapskontor. Teknologien vil være revolusjonerende for mange bransjer ved at driftskostnaden går ned samtidig som tilgjengeligheten går opp.

Moduler

Uni 24 ordre
Ordre
Uni 24 Ordre er en svært effektiv løsning for arbeid med kunder og ordrebehandling. Bedriften oppretter selv brukere, og uteselgere, montører, prosjektledere osv. kan sette opp ordrer, opprette varer og kunder, og klargjøre for fakturering.
uni24_faktura_1
Faktura
Uni24 Faktura gir samme muligheter som Uni24 Ordre, men man kan her gå et steg videre og fakturere ordrer direkte eller opprette en faktura direkte. Man har altså mulighet til å gjøre ferdig hele prosessen, fra oppretting av kunde og ordre, til utfakturering.
uni24_fakturagodkjenning_1
Fakturagodkjenning
Faktura kan tildeles ansatte hos klienten som får fakturaene tilgjengelig på web eller mobil. I tillegg få oversikt over hvilke faktura som tidligere er godkjent, samt kunne følge historikken på hver enkelt leverandør før fakturaene godkjennes.
uni24_ledelsesinfo_1
Ledelsesinfo
Uni Ledelsesinfo er spesialdesignet for å gi enkle oversikter og nøkkeltall. Modulene inneholder blant annet grafisk presentasjon av utvikling for tilbud, ordre, faktura, nøkkeltall med objektiv vurdering og grafisk fremstilling av klientenes resultat og balanse med sammenligning av tidligere år.
uni24_tilbud_1
Tilbud
I Uni Tilbud kan klientene opprette tilbud som kan sendes direkte til mottaker på epost. Ved hjelp av telefonkatalogen kan kunder enkelt opprettes og kontaktinfo kan fylles inn. Modulen gir brukerne tilgang til bedriftens kunde- og vareregister og tilbud som får aksept kan enkelt overføres til Uni 24 Ordre og Uni 24 Faktura.
24doc
Dokument
Med Uni24 Dokument er det enkelt å oversende bilag og andre dokumenter til regnskapsfører. Løsningen aksepeterer de fleste formater og dokumentene kan være skannet eller det kan være bilder fra klientenes mobiltelefon. Det kan også lages en e-postadresse hvor du kan sende inngående faktura.
Uni 24 1

Ønsker du å høre mer om våre digitale løsninger?

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer for deg og din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.