Tveit Regnskap AS kjøper Vangdal Regnskap AS

Tveit Regnskap AS kjøper Vangdal Regnskap AS 1

Vi ønsker å informere om at eierne i Vangdal Regnskap AS har solgt aksjene til Tveit Regnskap AS fra og med 01.01.2019. Oppkjøpet gjør Tveit Regnskap til den største uavhengige aktøren innen regnskap på Vestlandet.

Fortsetter som eget selskap

Det presiseres at Vangdal Regnskap vil fortsette som eget selskap. Etter å ha drevet regnskapsbyrå i 30 år, ønsker forretningsutvikler og medeier Tarjei Vedå Vangdal å fokusere 100% på nye forretningsområder fremover, og det er hovedgrunnen for salget. Cedric Gormond vil fortsette som daglig leder i selskapet.

Størst på Vestlandet

Oppkjøpet gjør Tveit Regnskap til den største uavhengige aktøren innen regnskap på Vestlandet med 215 ansatte og 18 kontorer fordelt på Rogaland, Sunnhordaland, Bergen & Oslo.

Større ressurser innen IT, HR & Rådgivning

Tveit Regnskap AS og Vangdal Regnskap AS har eksistert henholdsvis siden 1969 og 1988 i ulike selskapsformer.

For våre kunder betyr oppkjøpet at vi nå får tilgang til flere ressurser innen IT, HR og rådgivning som vil gjøre vårt tilbud komplett innen økonomitjenester, sier Cedric Gormond, daglig leder i Vangdal Regnskap AS. Vi har stor tro på at en sammenslåing av disse etablerte kontorene vil gi gode synergieffekter på kompetanse og fremtidig utvikling.

Vi ser frem til et spennende samarbeid med Tveit Regnskap i årene som kommer. Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål eller trenger hjelp med regnskapstjenester, lønnstjenester eller rådgivning