Travis Reise & Utlegg

Travis er et intelligent reise- og utleggssystem for forretningsreisende som automatiserer reiseregninger, bilgodtgjørelse, diettgodtgjørelse og utlegg. Vangdal Regnskap er det første regnskapskontoret som kan tilby denne løsningen til våre kunder. Vi mener dette er den beste og mest innovative løsningen på markedet i dag.

Du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger

Travis er den første som introduserer hel-automatisert reiseregning for forretningsreisende. Travis integrerer direkte mot de viktigste leverandørene i reisehverdagen, slik at du slipper å ta bilder av papirkvitteringene. I det sekundet du går ut av taxien, dukker taxi-kvitteringen opp i din reiseregning i Travis.

Med Travis reise- og utleggssystem forenkler du hverdagen.

Reise på 1-2-3

Travis er fullverdig reiseassistent som sørger for at 100% av de norske regnskapskravene er dekket.  Systemet samler alle bilagene og setter sammen reisen til en oversiktlig PDF-rapport. Du som reiser kan være sikker på at du følger de ulike regnskapskravene, fordi Travis gir deg en påminnelse hvis noe mangler.

  • Fullverdig reiseassistent
  • Frigir tid ved å opprette reiseregninger automatisk
  • Hel-automatisert og integrert mot viktige leverandører

Fullverdig løsning for hele bedriften

businesstravel
Reise på regning
Unknown
Bilgodtgjørelse
pausa-pranzo-1
Diettgodtgjørelse
image.dmp.full.ub_hero_any_20150501_0280
Utlegg
Travis Reise & Utlegg 1

Ønsker du å høre mer om Travis?

Vi er en autorisert forhandler av Travis. Kontakt oss for en uforpliktende prat for å høre hvordan løsningen kan effektivisere din bedrift.

41 700 700