– Travis frigjør verdifull tid og ressurser

- Travis frigjør verdifull tid og ressurser 1

Travis Reise & Utlegg er appen som helautomatiserer og forenkler prosessen rundt reiseregning.
– Vi bruker vesentlig mye mindre tid på reiseregninger i bedriften, etter at vi begynte å bruke Travis, sier forretningsreisende og markedsleder i Vangdal Regnskap, Monika Kobbeltvedt. 

Store besparelser

Travis sin forretningsidé er enkel: å gjøre reiseregning og utlegg enkelt og effektivt for sluttbrukeren. Med helautomatisert teknologi leverer bedriften en fremoverlent app som er tilpasset norske forhold og forretningsreisende.
– Tall fra SSB viser at nordmenn hadde 4,85 millioner yrkesreiser i 2018. Om man i snitt bruker 15 minutter på å føre en reiseregning per reise, utgjør dette 700 årsverk i tapt tid og penger for selskaper, forteller Sanna Lutsoja, produktsjef i Travis Reise & Utlegg.

Frigjøring av tid og ressurser

Ansatte i Vangdal Regnskap begynte å ta i bruk appen høsten 2018, og tilbyr den også i dag som reiseregningssystem for sine kunder. Kobbeltvedt kan bekrefte at Travis Reise & Utlegg har frigjort tid og ressurser for henne og kollegaene.

– Det at man kan knipse bilder av kvitteringen underveis på reisen, gjør hele prosessen utrolig mye enklere. I tidligere reiseregningssystemer har jeg vært nødt å fylle inn informasjonen fra kvitteringen manuelt, det slipper jeg i Travis.

Også André Pettersen, autorisert regnskapsfører i Vangdal Regnskap, er fornøyd med hvor brukervennlig og effektiv Travis Reise & Utlegg er.
– Jeg synes integrasjonen med Google Maps i kjøregodtgjørelsen er genial. At man kan legge til favorittsteder er også svært beleilig, hele godtgjørelsen kan være registrert på 2-3 tastetrykk inne i appen, forteller han.

Av reisende for reisende

Travis Reise & Utlegg ble etablert i 2017, etter at investor og idéskaper Henrik Lie-Nielsen savnet et friksjonsfritt og intuitivt reiseregningssystem på sine mange jobbreiser. I dag består bedriften av et tverrfaglig team som hele tiden jobber mot å utvikle og kalibrere appen til å bli markedets beste på sitt felt.
Vangdal Regnskap er utrolig fornøyd med produktet og ser frem til flere papirløse og effektive jobbreiser i 2020.
– Vi anbefaler Travis Reise & Utlegg på det varmeste til både kunder og andre forretningsreisende, sier Kobbeltvedt avslutningsvis.

Vil du vite mer om Travis Reise & Utlegg? Kontakt oss.

- Travis frigjør verdifull tid og ressurser 2

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700