• «Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og en konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet! »

    TORIL SKÅTØY Byggmester Skåtøy og 2Villa
VANGDAL REGNSKAP AS


Regnskapstjenester

En god regnskapsfører kjenner bedriften din inn og ut. Derfor har alle våre kunder tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten vil du få bedre oppfølging og vi får jobbe mer effektivt.

Trygghet og kvalitet

Lønnsomhet og kvalitet er hovedprioritet i samarbeidet med våre kunder. Vi fører regnskap etter gjeldende lover og regler og sender inn de lovpålagte oppgavene innen tidsfristene.

Det settes høye krav til våre ansatte slik at regnskapet blir ført og oppdatert på en effektiv måte og en svært høy andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere. Vi kvalitetssikrer arbeidet før vi rapporterer videre til våre kunder. Dette gjøres for å sørge for at det produktet vi leverer er korrekt og gir et riktig bilde av lønnsomheten i selskapet. Vi har god kontakt med revisor og skattemyndighetene, noe som kommer våre kunder til gode når det oppstår kontroll eller bokettersyn.

Gode digitale løsninger gjør at vi kan levere et ferskere produkt til våre kunder.

kontakt oss

Trenger ditt firma hjelp med regnskapsføring?

Våre erfarne regnskapsførere kan hjelpe. Legg igjen kontaktinformasjonen din under så tar vi kontakt for en hyggelig prat.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.