• «Fordelen med Vangdal er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver, de er ikke en gammeldags og konservativ regnskapsfører. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift, det gjør Vangdal. »

    STEN ARVE ANDERSEN Cameloso AS og Skvis.no
VANGDAL REGNSKAP AS


Rådgivning

Som et erfarent regnskapskontor har vi opparbeidet oss god kunnskap på flere områder som kan være av stor nytte både for våre nåværende kunder og potensielle nye kunder, blant annet oppstartsfasen for nye selskap, det omfattende regelverket i NAV-systemet, skattespørsmål, gode driftsrutiner m.m.

Vi hjelper deg med det du måtte trenge av rapportering og analyser fra regnskapet, nøkkeltall o.l. Vi tilbyr også mange rådgivningstjenester på forespørsel fra kunder.

Regnskap, nøkkeltall og lønnsomhet
Stadig flere av våre kunder ønsker hjelp til mer enn kun regnskapsføring og avstemminger. I tillegg til rapporter fra regnskapet utarbeider vi også ulike nøkkeltall- og kostnadsanalyser hvis det er ønskelig.

NAV - Sykepenger og foreldrepenger, permitteringer
I dag er NAV-systemet lagt opp til at plikten for innsending av skjemaer/søknader samt oppfølging ligger hos arbeidsgiver. Dersom du som arbeidsgiver ikke sender inn de nødvendige opplysningene i tide kan det få store økonomiske konsekvenser.

SkatteFUNN og Innovasjon Norge
Vi har bistått flere av våre kunder med Innovasjon Norge og SkatteFUNN, både søknad og rapportering. Begge deler krever tilpasset rapportering, noe vi har kompetanse innen. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon eller om du trenger bistand til søknad.

Andre rådgivningstjenester
Etter over 25 års erfaring i regnskapsindustrien har vi opparbeidet oss mye kunnskap og erfaring innen oppstart og drift av selskap. Vi kan derfor også bistå med andre tjenester innen økonomi som du gjerne trenger i forbindelse med oppstart av nytt selskap, nye satsingsområder for selskapet, kjøp og salg av aksjer osv.

Vi har erfaring fra svært mange slike problemstillinger og hjelper deg gjerne med hvordan du skal kommunisere med de offentlige institusjonene og hvilken dokumentasjon som kreves.

kontakt oss

Har du bedriftsspørsmål som du gjerne skulle hatt svar på?

Vi jobber med over 500 bedrifter og har opparbeidet oss mye kunnskap innenfor flere områder av firmadrift og regnskap. Kontakt oss under for å høre mer om våre rådgivningstjenester.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.