• «Måkestad Engros AS har benyttet Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso sine tjenester siden 2008. Vår likviditet er kraftig forbedret gjennom dette samarbeidet og løsningsgraden på sakene vi sender over er mellom 95-98%. Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso er alltid tilgjengelig og vi har en konstruktiv dialog med saksbehandlerne i alle våre saker. »

    JARLE RÅHEIM Måkestad Engros AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Likviditetsstyring

Vi bistår våre kunder med likviditetsbudsjett og oppfølgning av ubetalte fordringer og følger personlig opp kravene.

Likviditetsbudsjett

Et likviditetsbudsjett er et viktig verktøy for å styre fremtidig likviditet og sørge for at bedriften har nok midler tilgjengelig. I tillegg til likviditetsbudsjett kan vi også hjelpe deg med andre likviditetstjenester som fakturering, rådgivning, innkreving, nøkkeltall og lånesøknader.

Purring og inkasso

Dersom kunden ikke betaler innen gitte frister hjelper vi deg med purring og inkasso for å forbedre din likviditet. Hvis du har ubetalte fordringer som krever ekstra oppfølging eller ikke blir løst overfører vi det til vårt søsterselskap Alt Inn Inkasso. Ubetalte krav blir overført til dem elektronisk via fakturamodellen i Uni Micro. Det er kostnadsfritt å benytte seg av Alt Inn Inkasso sine tjenester. Les mer om Alt Inn Inkasso her.

kontakt oss

Trenger dere hjelp med likviditet og innkreving?

Vi har lang erfaring innenfor likviditetsstyring og følger personlig opp kravene.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.