• «Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap. »

    ARVID HEGGLAND Heggland Auto
VANGDAL REGNSKAP AS


Online Fakturering

Bruker dere unødvendig mye tid på fakturering? Vi tilbyr våre kunder effektive og fleksible faktureringsprogram som er skreddersydd til deres behov. På denne måten sparer dere tid og øker deres likviditet.

Fleksible løsninger

Vi kan enten fakturere for ditt selskap eller du kan selv fakturere i vårt system enten via kundepålogging til server eller via Uni24, en webbasert løsning fra Uni Micro. Fakturaene blir da bokført direkte i regnskapet. Våre regnskapsmedarbeidere setter opp faktura etter dine spesifiseringer og ser til at den tilfredsstiller alle lovkrav.

Vi følger også opp ubetalte fakturaer med purring og overfører til vårt inkassoselskap Alt Inn Inkasso om fakturaene fortsatt ikke er blitt betalt. Les mer om våre Inkassotjenester.

kontakt oss

Er faktureringsrutinene deres ineffektive?

Online fakturering med Vangdal sparer deg både tid og ressurser. Kontakt oss i dag for å høre mer!

SISTE NYHETER


Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017
07.09.2017


Stortinget vedtok nylig endringer i aksjeloven som er basert på regjeringens forslag om modernisering og forenkling av aksjeloven. De fleste endringene (med noen unntak) trådte i kraft 1. juli 2017.

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.