• «Vi tar stor stolthet i våre digitale løsninger og oppdateres stadig på ny teknologi som gjør samarbeidet enklere og mer effektivt for våre kunder. »

    MONIKA KOBBELTVEDT Vangdal Regnskap
VANGDAL REGNSKAP AS


Dataløsninger

For å effektivisere regnskapsprosessen så er digitale løsninger svært viktig for både oss og våre kunder. Med sikre datasystemer sørger vi for at våre kunder alltid har tilgang til informasjonen de trenger for å styre sin bedrift på best måte.

Ekstern server via nett

Vi jobber på ekstern server og har også muligheten til å tilby denne løsninger til våre kunder. Ved kundepålogging til server får du tilgang til Uni Micro Enterprise og Office 365 med hele Office-pakken. Denne løsningen gjør at du kan jobbe veldig fleksibelt, enten hjemme, fra kontoret eller på reise både inn- og utland. Det er også mulig å fakturere i vårt system via ekstern server. Dette vil da bli bokført direkte i regnskapet slik man unngår dobbeltarbeid. Er du kunde hos oss? Tilgang til server finner du på vårt kundesenter.

Online fakturamottak

Det er i dag større fokus på papirløse systemer og dette er også noe vi kan tilby for regnskapet ditt. Du slipper da å levere/arkivere bilag. Faktura sendes direkte fra dine leverandører til fakturamottaket i Uni Økonomi. Derfra blir de videre behandlet for bokføring og betaling etter aksept fra deg. Ved årsslutt oppbevarer vi regnskapet digitalt. Dersom du trenger å sjekke et bilag i ettertid er dette lettere tilgjengelig enn å lete i arkivet.

Uni Økonomi og Uni24

Vi anbefaler våre kunder å benytte seg fullt ut av de digitale løsningene som finnes i Uni Økonomi, blant annet dokumentsenter, fakturamottak, remittering og OCR. Løsningene er tidsbesparende i forhold til tradisjonell regnskapsføring. Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Uni Økonomi som vårt regnskapsprogram - 6 år på rad har Uni Økonomi blitt kåret best i test av PC World.

For kunder som kun ønsker et enkelt faktureringsprogram så tilbyr vi online fakturering gjennom Uni24. Med Uni24 kan du enkelt sende fakturaer, skrive reiseregning, legge in ordrer eller sjekke regnskapet. Uni24 blir automatisk synkronisert mot økonomisystemet på kontoret og hos regnskapsføreren. Dette gir deg et økonomisystem med høy funksjonalitet og god arbeidsflyt.

kontakt oss

På tide å skifte over til digitalt regnskap?

Ta kontakt under så hjelper vi deg med oppsett av en løsning som passer ditt firma.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.