Velkommen som kunde, The Dale Oen Experience

Velkommen som kunde, The Dale Oen Experience 1

Vi har stor glede av å introdusere The Dale Oen Experience som en av våre ferskeste kunder. Organisasjonen ledes av Robin Dale Oen, som er broren til den avdøde svømmelegenden – Alexander Dale Oen.

En felles drøm

Alexander og Robin hadde en felles drøm, nemlig å starte The Dale Oen Experience. De hadde begge en visjon om at ungdom skulle finne mestring i naturens skjønne omgivelser. Drømmen var så nærme realisering, men Alexander skulle bare vinne OL-gull i London først. Så langt kom de dessverre aldri. I 2012 mistet vi hele Norges Alexander, og Robin stod igjen alene med brødrenes felles drøm.

The Dale Oen Experience (ideell organisasjon)

Robin opprettet organisasjonen etter brorens bortgang, og dette gjorde han til minne for sin bror og deres felles drøm. De hadde et svært tett bånd, og hele prosessen gjorde sorgen enklere å håndtere for Robin.

Nå er The Dale Oen Experience en anerkjent organisasjon som legger til rette for opplevelser og mestring blant barn og ungdom fra 8 – 18 år med alle bakgrunner. Opplevelsene og mestringene får de gjennom turer, ekspedisjoner og ander aktiviteter både på land og i vann.

 

Sammen med oss skal du få oppleve mestring i spenstige omgivelser. Vi skal klare knalltøffe utfordringer du ikke trodde du skulle klare. Vi skal glede oss over det naturen kan gi oss, og glede oss over å bruke kropp og å bruke hodet. Du skal bli kjent med mennesker på ekte og du skal få mulighet til å være deg selv. Helt ut. 

 

Les mer om The Dale Oen sitt arbeid for barn og unge mellom 8-18 år her!

Regnskap og ekspedisjoner

For oss er det en ekspedisjon i seg selv å få være The Dale Oen Experience sitt valg innen regnskapsføring. Vi håper flere av våre kunder også støtter opp om arbeidet deres og er med på å bygge opp stiftelsen til å hjelpe enda flere barn.

Vi ser frem til samarbeidet fremover.

Les også: Et av Vestlandets ledende regnskapsbyråer 

Video hentet fra www.daleoenexperience.com

    Velkommen som kunde, The Dale Oen Experience 2

    Ønsker du å komme i kontakt med oss?

    Kontakt oss på e-post eller telefon.

    41 700 700