Systemløsninger

Vangdal Regnskap tilbyr automatiserte systemløsninger for regnskap og lønn. Vi er opptatt av at regnskapsføringen skal være oversiktlig, brukervennlig og skreddersydd til dine behov. Sammen finner vi den systemløsninger som passer best for din bedrift.

Fremtidens regnskapssystem – i dag!

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

Få full oversikt fra mobilen

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst.

Med PowerOffice skal det være lett og holde seg oppdatert til enhver tid. PowerOffice Mobile gjør hverdagen enklere når du er på farten. Appen inneholder blant annet funksjoner som utlegg, timeregistrering, reiseregning, lønnsslipp, godkjenning, betaling og dokumentsenter.

Skyløsningen Uni Economy

Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert – Uni Micro sin nye storsatsning.

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Aldri før har den teknologiske utviklingen gått så raskt og endringer kommet så fort. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Uni Økonomi og Uni24

Vi anbefaler våre kunder å benytte seg fullt ut av de digitale løsningene som finnes i Uni Økonomi, blant annet dokumentsenter, fakturamottak, remittering og OCR. Løsningene er tidsbesparende i forhold til tradisjonell regnskapsføring. Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Uni Økonomi som vårt regnskapsprogram – 6 år på rad har Uni Økonomi blitt kåret best i test av PC World.

For kunder som kun ønsker et enkelt faktureringsprogram så tilbyr vi online fakturering gjennom Uni24. Med Uni24 kan du enkelt sende fakturaer, skrive reiseregning, legge in ordrer eller sjekke regnskapet. Uni24 blir automatisk synkronisert mot økonomisystemet på kontoret og hos regnskapsføreren. Dette gir deg et økonomisystem med høy funksjonalitet og god arbeidsflyt.

Ekstern server via nett

Vi jobber på ekstern server og har også muligheten til å tilby denne løsninger til våre kunder. Ved kundepålogging til server får du tilgang til Uni Micro Enterprise og Office 365 med hele Office-pakken. Denne løsningen gjør at du kan jobbe veldig fleksibelt, enten hjemme, fra kontoret eller på reise både inn- og utland. Det er også mulig å fakturere i vårt system via ekstern server. Dette vil da bli bokført direkte i regnskapet slik man unngår dobbeltarbeid.

Online fakturamottak

Det er i dag større fokus på papirløse systemer og dette er også noe vi kan tilby for regnskapet ditt. Du slipper da å levere/arkivere bilag. Faktura sendes direkte fra dine leverandører til fakturamottaket i Uni Økonomi. Derfra blir de videre behandlet for bokføring og betaling etter aksept fra deg. Ved årsslutt oppbevarer vi regnskapet digitalt. Dersom du trenger å sjekke et bilag i ettertid er dette lettere tilgjengelig enn å lete i arkivet.

Måkestad
ODDVAR MÅKESTAD
Måkestad Engros AS & TL Måkestad AS

Måkestad konsernet har lang fartstid hos Vangdal Regnskap, og er aktiv i flere bransjer som storhusholdning og eiendom. Vangdal Regnskap har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre, samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening.

Norsk offshore catering ikon
SONJA GOA 
Norsk Offshore Catering

Vi har brukt Vangdal Regnskap som samarbeidspartner på lønnstjenester & regnskap siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss.

Bytte regnskapsfører
DR. PER RØNNEVIK
Fana Hjertesenter

Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter.

Sten Arve Andersen
Sten Arve Andersen
Cameloso AS & Skvis.no

Fordelen med Vangdal Regnskap er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver i. De er et moderne regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift – det gjør Vangdal Regnskap.

2villa icon
2Villa & Byggmester Skåtøy

Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal Regnskap har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Rådgivende og positiv. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet!

Excellent taste as
Hans Heiker
Excellent Taste AS

Vi skiftet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette skiftet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte.

Heggland Auto 1
Arvid Heggland
Heggland Auto

Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap.

Borettslag_preview
Joachim Hollekim
Borettslaget Rogagaten 11G

Vi bruker Vangdal Regnskap som forretningsfører for vårt borettslag Rogagaten 11G.
Vi er svært fornøyd med samarbeidet og anbefaler dem på det varmeste.

Geir iden
Geir Iden
Eidsvågneset Barnehage
Daglig Leder

Eidsvågneset Barnehage har stor nytte av den kompetansen som Vangdal Regnskap har. Vi får fortløpende svar på våre spørsmål, fra vår faste kontaktperson. God service til en fornuftig pris, gjør at vi har hatt et samarbeid over flere år, noe vi også ser for oss vil fortsette i årene som kommer.

totalkontroll
Gøran Myster Hope
Total Kontroll AS
Økonomiansvarlig

Total Kontroll har benyttet Vangdal Regnskap sine regnskapstjenester, lønnstjenester og deres rådgivning siden vår oppstart i 2011. Vi er svært fornøyd med tjenestene de leverer til oss, og vi får alltid den hjelpen vi trenger av hyggelige og flinke ansatte

Systemløsninger 1

På tide å skifte over til digitalt regnskap?

Våre regnskapsmedarbeidere har lang erfaring og kan hjelpe deg. Legg igjen informasjonen din under så tar vi kontakt.

SISTE NYTT