SR-Bank Consulting

SR-Bank Consulting 1

SR-Bank Consulting

Som en del av Sparebank 1 SR-Bank ForretningsPartner har vi nå gleden om å tilby et utvidet utvalg av rådgivningstjenester.

Sparebank 1 SR-Bank Forretningspartner sin konsulentavdeling gleder seg over nye muligheter

SR-Bank Consulting har et sterkt team bestående av 11 erfarne konsulenter som tar rådgivningsoppdrag på ulike utfordringer og oppgaver. De bistår bedrifter og bedriftseiere med et bredt spekter av rådgivningstjenester, og er samlokalisert med SR-Bank i Bergen sentrum, og i Finansparken i Stavanger. SR-Bank Consulting jobber kontinuerlig med å yte høykvalitets tjenester til en raskt voksende kundegruppe. Når vi nå slår oss sammen med Tveit, ser vi store muligheter for spennende prosjekter og solid vekst innenfor rådgivningsvirksomheten vår.

SR-Bank Consulting tilbyr CFO tjenester, transaksjonsrådgivning og management consulting. Vi er her for å avhjelpe eier og administrasjon med alt fra budsjettering, økonomistyring til transaksjonsrådgivning og strategiprosesser. Vi jobber kontinuerlig for å skape verdier sammen med våre kunder! Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan vi jobber, eller hva vi kan bistå deg med.

Les mer om konsulentavdelingen her.

SR-Bank Consulting 2
SR-Bank Consulting 3

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700

Related Posts