Langvarig samarbeid fortsetter

Vangdal Regnskap er stolt samarbeidspartner med Fana IL Fotball. Mandag i forrige uke hadde vi besøk av Kim Rune Hellesund, daglig leder i Fana IL Fotball. Etter et langvarig og godt samarbeid, er vi svært stolte av å meddele at vi nå har fornyet samarbeidsavtalen med ytterligere 2 år.

Fana IL Fotball

Klubben tilbyr en enorm bredde og har omlag 1000 medlemmer, som strekker seg fra “Knøttefotball” med barn ned i 3-4 års alderen, til “Old Boys”-lag med menn i 60-70 årene. Fana IL Fotball har en omsetning på omlag 15-16 millioner i året, med fire ansatte og flere klubbhus som leies ut.

– Vangdal Regnskap er en god støttespiller og hjelper oss med flere ulike typer transaksjoner vi trenger å få utført. Det kan være alt fra momsoppgaver til lønnskjøring, sier Hellesund.

Snart 100 år

Fana IL Fotball feirer 100 år i 2020, noe vi gleder oss veldig til å feire sammen. Vårt samarbeid bidrar til at Fana IL Fotball kan fortsette å være en aktiv samfunnsdeltaker, som videre bidrar til et stabilt oppvekstmiljø og økt fysisk aktivitet.

Vi heier på dere!

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700