Ryddedag med tanke på miljøet

ryddedag med tanke på miljøet

Med tanke på miljøet arrangerte vi ryddedag i forrige uke på kontoret vårt på Nesttun. Etter å ha holdt hus i Slåtthaugvegen i flere år, var det hopet seg opp både i krinker og kroker. Sammen gikk vi systematisk til verks og gjennomgikk samtlige kontorer og rom. Vi fikk sortert, kastet og arkivert. Som et resultat av ryddesjauen sitter vi igjen med en rekke kontorrekvisita som vi håper kan få nytt liv andre steder.

Bordregnere gis vekk

Har du eller noen du kjenner behov for en praktisk og funksjonsrik bordregner? Da er det bare å komme innom oss på Nesttun. Vi gir nemlig bort tyve stykker! Denne kalkulatoren er et hendig verktøy for deg som fører regnskap eller styrer økonomi, og trenger å holde kontroll på tallene. Du kan lese mer om bordregneren og dens spesifikasjoner her.

Ta deg en ryddedag med nye ringpermer

I tillegg til bordregnerene gir vi bort titalls ringpermer i alle regnbuens farger. Har du behov for å sette papirene dine i system? Kom gjerne innom oss og plukk med deg noen. Vi gir bort både brede og smale ringpermer. Se mer her.

Vangdals 10 beste ryddetips

Har du et ønske om å komme i gang med ryddingen, men er usikker på hvor du skal begynne? Fortvil ikke, vi har alle vært der. Her deler vi våre 10 beste tips til å organisere og gjennomføre en produktiv og effektiv ryddedag, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen din.

Vangdal Regnskap kildesorterer sitt avfall og oppfordrer alle sine kunder til å gjøre det samme. Tenk alltid gjenbruk – man vet aldri hvem som kan ha bruk for det man selv ikke trenger!

Les også: Derfor bør du velge elbil som firmabil

    Ryddedag med tanke på miljøet 1

    Ønsker du å komme i kontakt med oss?

    Ta kontakt på e-post eller telefon for å avtale henting av bordregnere og/eller permer.

    41 700 700