Regnskapstjenester for

konsulenter og konsulentbyråer

Ønsker du som konsulent eller rådgiver å bruke mindre tid på regnskap, fakturering og økonomi? Vi kan tilby dyktige rådgivere og effektive digitale løsninger for selskaper innen konsulentbransjen.
Regnskapstjenester for konsulenter og konsulentbyråer 1

Spesialister innen konsulentbransjen

Vangdal Regnskap leverer tjenester innenfor regnskap og lønn til nær sagt alle typer konsulentvirksomheter. Siden det er timer og kompetanse som selges, vil et typisk konsulentselskap ønske å ha lavest mulig timeforbruk på administrasjon. I 2018 og 2019 kåret Flexify oss til et anbefalt regnskapsbyrå for konsulentbransjen, noe vi er svært stolte av.

Vår hovedkompetanse ligger nettopp på effektiv administrasjon og økonomifunksjon. Vi tilpasser våre løsninger og tjenester til din bedrift, slik at du kan konsentrere deg om ditt fag, selge dine løsninger og levere best mulig kvalitet.

Fremtidens regnskapssystem – PowerOffice Go

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst.

Våre tjenester

Top view of businesswoman meeting with businessman at office lobby. Businessman and businesswoman discussing new project.
Regnskapstjenester
Online-fakturering-ferdig-komp-min
Fakturering
Cropped shot of two businesspeople meeting in the office
Lønnstjenester
regnskapstjenester
Dataløsninger
Closeup businessman working with generic design notebook. Online payments, hands keyboard. Blurred background, film effect
Likviditetsstyring
data_analytics._anyaberkut
Rådgivning
starte as
Starte AS
Bytte regnskapsfører
Bytte Regnskapsfører
Regnskapstjenester for konsulenter og konsulentbyråer 2

Ønsker du å høre mer om våre regnskapstjenester?

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som passer for deg og din bedrift. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.