Regnskapstjenester i Oslo

Driver du bedrift i Oslo? Få full kontroll på regnskapet og økonomien med regnskapstjenester fra Vangdal Regnskap. Vi hjelper deg skape vekst og lønnsomhet for din bedrift gjennom gode råd og riktig bruk av teknologi. Vi tilbyr alle typer regnskapstjenester – ta kontakt med oss i dag!

Spar tid og penger med digitale regnskapstjenester

Vi er spesialister på moderne og effektive regnskapstjenester i  Oslo. Med erfarne regnskapsførere og toppmoderne digitale løsninger, hjelper vi din bedrift prestere bedre.

Våre digitale løsninger gir god arbeidsflyt, null dobbeltarbeid og mye automatisering. På denne måten blir samarbeidet med regnskapsfører enklere, du får “real-time” oversikt over bedriftens økonomi, og mulighet til å gjøre deler av jobben selv.

Ta regnskapet opp i skyen med Uni Economy

Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Uni Economy er et 100% skybasert økonomisystem som gjør installasjon og dyre serverpakker overflødige. Systemet er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi og med sitt fleksible rammeverk kan du være trygg på at løsningen takler utfordringer som kommer.

Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Regnskapstjenester tilpasset din bedrift

Vi ønsker at du skal få mest mulig ut av samarbeidet med oss. Du velger derfor selv hvilke regnskapstjenester du ønsker at vi skal utføre, enten du vil gjøre deler av jobben selv, eller sette ut hele økonomifunksjonen til oss.

Vi tilbyr blant annet:

Outsource regnskapet
Fast Regnskapsfører
Alle våre kunder har tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten får du bedre oppfølging og vi blir bedre kjent med din bedrift.
Uni økonomi
Regnskap i skyen
Med digitalt regnskap slipper du hyppige besøk hos regnskapsfører og utdaterte tall. Du får tilgang til nøkkeltall når som helst, hvor som helst.
Regnskapstjenester for konsulenter
Autoriserte Regnskapsførere
Av våre 35 ansatte er en høy andel autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer høy kvalitet i vårt arbeid.
internalcontrols
30 års bransjeerfaring
Vi har i dag over 500 kunder innenfor de fleste bransjer. Dette har gitt oss unik innsikt og erfaring med mange ulike næringer gjennom årene.
Måkestad
ODDVAR MÅKESTAD
Måkestad Engros AS & TL Måkestad AS

Måkestad konsernet har lang fartstid hos Vangdal Regnskap, og er aktiv i flere bransjer som storhusholdning og eiendom. Vangdal Regnskap har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre, samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening.

Norsk offshore catering ikon
SONJA GOA 
Norsk Offshore Catering

Vi har brukt Vangdal Regnskap som samarbeidspartner på lønnstjenester & regnskap siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss.

Bytte regnskapsfører
DR. PER RØNNEVIK
Fana Hjertesenter

Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter.

Sten Arve Andersen
Sten Arve Andersen
Cameloso AS & Skvis.no

Fordelen med Vangdal Regnskap er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver i. De er et moderne regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift – det gjør Vangdal Regnskap.

2villa icon
2Villa & Byggmester Skåtøy

Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal Regnskap har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Rådgivende og positiv. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet!

Excellent taste as
Hans Heiker
Excellent Taste AS

Vi skiftet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette skiftet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte.

Heggland Auto 1
Arvid Heggland
Heggland Auto

Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap.

Borettslag_preview
Joachim Hollekim
Borettslaget Rogagaten 11G

Vi bruker Vangdal Regnskap som forretningsfører for vårt borettslag Rogagaten 11G.
Vi er svært fornøyd med samarbeidet og anbefaler dem på det varmeste.

Geir iden
Geir Iden
Eidsvågneset Barnehage
Daglig Leder

Eidsvågneset Barnehage har stor nytte av den kompetansen som Vangdal Regnskap har. Vi får fortløpende svar på våre spørsmål, fra vår faste kontaktperson. God service til en fornuftig pris, gjør at vi har hatt et samarbeid over flere år, noe vi også ser for oss vil fortsette i årene som kommer.

totalkontroll
Gøran Myster Hope
Total Kontroll AS
Økonomiansvarlig

Total Kontroll har benyttet Vangdal Regnskap sine regnskapstjenester, lønnstjenester og deres rådgivning siden vår oppstart i 2011. Vi er svært fornøyd med tjenestene de leverer til oss, og vi får alltid den hjelpen vi trenger av hyggelige og flinke ansatte

Regnskapstjenester i Oslo 1

Trenger ditt firma hjelp med regnskapstjenester i Oslo?

Ta direkte kontakt med vårt kontor i Oslo, eller benytt deg av kontaktskjema. Vi holder til i Parkveien, kom gjerne innom for en prat!