Regnskapstjenester for barnehager

Vi tilbyr profesjonelle regnskapstjenester & lønnstjenester for barnehager i hele Norge. Vi har over 30 års fartstid innenfor barnehagebransjen, og du kan stole på at vi har kompetansen dere trenger for optimal drift.

Få full kontroll over barnehagens økonomi

Regnskapet er barnehagens viktigste styringsverktøy og ligger til grunn for budsjett, utvikling, planlegging og store innkjøp. Ved å velge Vangdal Regnskap som regnskapsfører for din barnehage kan du være sikker på at regnskapet blir tatt hånd om effektivt og med høy kvalitet, slik at dere får mer tid til driften og det pedagogiske arbeidet.

I tillegg til å føre regnskap og kjøre lønn kan vi bistå med:

  • Fakturering og kan her tilby e-faktura
  • Innsending av inntektsopplysninger og refusjonskrav til NAV
  • Innsending av refusjonskrav av søskenmoderasjon og redusert oppholdsbetaling til kommunen
  • Utarbeide oppgave for momskompensasjon og oversende til revisor for godkjenning
  • BASIL-rapportering
  • Dokumenttilsyn

Vi har også god kjennskap til PBL sin tariffavtale, spesielt vedrørende lønn og pensjon.

30 års erfaring med barnehager

Vi har 30 års kompetanse og lang erfaring med barnehager. Gjennom samarbeid med barnehager over hele landet har vi opparbeidet oss god kjennskap til barnehagedrift og særkompetanse knyttet til denne bransjen.

Vi ønsker at dere skal få mest mulig ut av samarbeidet med oss. Dere velger derfor selv hvilke regnskapstjenester vi skal utføre, enten dere vil gjøre deler av jobben selv, eller sette ut hele økonomifunksjonen til oss.

Spar tid & penger med digitalt regnskap

Vårt mål er å være en moderne samarbeidspartner for din barnehage og vi har høyt fokus på digitalisering og effektivisering. På denne måten kan du spare både tid og penger på regnskapet.

Våre digitale- og skybaserte løsninger gir god arbeidsflyt, null dobbeltarbeid og mye automatisering. På denne måten blir samarbeidet med regnskapsfører enklere, du får “real-time” oversikt over barnehagens økonomi, og mulighet til å gjøre deler av jobben selv.

Geir iden
Geir Iden
Eidsvågneset Barnehage
Daglig Leder

Eidsvågneset Barnehage har stor nytte av den kompetansen som Vangdal Regnskap har. Vi får fortløpende svar på våre spørsmål, fra vår faste kontaktperson. God service til en fornuftig pris, gjør at vi har hatt et samarbeid over flere år, noe vi også ser for oss vil fortsette i årene som kommer.

Våre tjenester

Vi er fleksible og skreddesyr den løsningen du og din barnehage har behov for – enten du vil gjøre deler av jobben selv, eller sette ut alle regnskapstjenestene til oss.

Top view of businesswoman meeting with businessman at office lobby. Businessman and businesswoman discussing new project.
Regnskapstjenester
Online-fakturering-ferdig-komp-min
Fakturering
Cropped shot of two businesspeople meeting in the office
Lønnstjenester
regnskapstjenester
Dataløsninger
Closeup businessman working with generic design notebook. Online payments, hands keyboard. Blurred background, film effect
Likviditetsstyring
data_analytics._anyaberkut
Rådgivning
starte as
Starte AS
Bytte regnskapsfører
Bytte Regnskapsfører

Trenger din barnehage hjelp med regnskap & lønn?

Våre regnskapsførere har stor kompetanse og er klare for å hjelpe deg! Kontakt oss for en hyggelig prat.