Rådgivning

Med over 30 års bransjeerfaring og 500 bedriftskunder har vi opparbeidet oss stor kunnskap på flere områder som kan være til nytte for deg og din bedrift. Våre rådgivere kan bistå deg med råd og veiledning, slik at du kan ta gode beslutninger for din virksomhet.

Våre kunders nærmeste samarbeidspartner

For oss handler vår rolle om langt mer enn regnskap. Siden 1988 har Vangdal Regnskap hatt fokus på å være våre kunders nærmeste samarbeidspartner.

Våre rådgivere kan bistå deg med råd og veiledning – enten problemstillingen er liten og enkel eller stor og kompleks. Vi hjelper våre kunder til å prestere bedre gjennom effektivisering og automatisering av rutiner, valg av riktige digitale løsninger og sunn økonomisk drift.

Enklere oversikt med Uni Ledelsesinfo

Ønsker du å ha bedre oversikt over din bedrifts økonomi? Uni Ledelsesinfo er spesialdesignet for å gi enkle oversikter og tall.

Modulene inneholder blant annet grafisk presentasjon av utvikling for tilbud, ordre, faktura, nøkkeltall med objektiv vurdering og grafisk fremstilling av klientenes resultat og balanse med sammenligning av tidligere år.

Rådgivning 1
Våre rådgivningstjenester
client_coaching_tempura
Regnskap, nøkkeltall og lønnsomhet
Digital sykemelding
Sykepenger, foreldrepenger & permitteringer
Starte AS
Oppstart av bedrift & valg av selskapsform
compliancegrowth
Effektivisering & digitalisering
training_alvarez
Skatterådgivning
data_analytics_pinkypills
Likviditetsstyring- & budsjett
istock_82577227_medium_0
Generell bedriftsrådgivning
firm_leader_julief514
Lønn & HR
Måkestad
ODDVAR MÅKESTAD
Måkestad Engros AS & TL Måkestad AS

Måkestad konsernet har lang fartstid hos Vangdal Regnskap, og er aktiv i flere bransjer som storhusholdning og eiendom. Vangdal Regnskap har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre, samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening.

Norsk offshore catering ikon
SONJA GOA 
Norsk Offshore Catering

Vi har brukt Vangdal Regnskap som samarbeidspartner på lønnstjenester & regnskap siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss.

Bytte regnskapsfører
DR. PER RØNNEVIK
Fana Hjertesenter

Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter.

Sten Arve Andersen
Sten Arve Andersen
Cameloso AS & Skvis.no

Fordelen med Vangdal Regnskap er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver i. De er et moderne regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift – det gjør Vangdal Regnskap.

2villa icon
2Villa & Byggmester Skåtøy

Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal Regnskap har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Rådgivende og positiv. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet!

Excellent taste as
Hans Heiker
Excellent Taste AS

Vi skiftet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette skiftet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte.

Heggland Auto 1
Arvid Heggland
Heggland Auto

Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap.

Borettslag_preview
Joachim Hollekim
Borettslaget Rogagaten 11G

Vi bruker Vangdal Regnskap som forretningsfører for vårt borettslag Rogagaten 11G.
Vi er svært fornøyd med samarbeidet og anbefaler dem på det varmeste.

Geir iden
Geir Iden
Eidsvågneset Barnehage
Daglig Leder

Eidsvågneset Barnehage har stor nytte av den kompetansen som Vangdal Regnskap har. Vi får fortløpende svar på våre spørsmål, fra vår faste kontaktperson. God service til en fornuftig pris, gjør at vi har hatt et samarbeid over flere år, noe vi også ser for oss vil fortsette i årene som kommer.

totalkontroll
Gøran Myster Hope
Total Kontroll AS
Økonomiansvarlig

Total Kontroll har benyttet Vangdal Regnskap sine regnskapstjenester, lønnstjenester og deres rådgivning siden vår oppstart i 2011. Vi er svært fornøyd med tjenestene de leverer til oss, og vi får alltid den hjelpen vi trenger av hyggelige og flinke ansatte

Rådgivning 2

Har du bedriftsspørsmål som du gjerne skulle hatt svar på?

Våre regnskapsmedarbeidere har lang erfaring og kan hjelpe deg. Legg igjen informasjonen din i skjemaet, så tar vi kontakt.

SISTE NYTT