PowerOffice Go

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Systemet er tilgjengelig fra både din nettleser og applikasjoner til iOS og Android – og Apple Watch. Med PowerOffice Go kan jobbe hvor og når du måtte ønske.

Fremtidens regnskapssystem – i dag!

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst. Med PoG får du avklaringer direkte. Du kan kommunisere med regnskapsførere og andre gjennom appen. Dette sparer både du og dine kollegaer tid på!

Alltid tilgjengelig – alle steder!

Oversikt på én, to, tre! Med PowerOffice Dashboard får du full oversikt over økonomiske hendelser, trender og nøkkeltall. Du kan enkelt tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

 • Interaktivt dashboard med nøkkeltall og drilldown
 • Mange tilpasningsmuligheter
 • Full oversikt på et sted

Med PowerOffice Go har du full oversikt på mobilen

Med PowerOffice skal det være lett og holde seg oppdatert til enhver tid. Mobilversjonen gjør hverdagen enklere når du er på farten. Betalinger gjøres direkte i appen uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Regnskapet ditt oppdateres automatisk når betalingen er utført. På den måten sparer du viktig tid og slipper å forholde deg til flere systemer.

I tillegg til dette inneholder appen blant annet funksjoner som:

 • Utlegg
 • Timeregistrering
 • Reiseregning
 • Lønnsslipp
 • Godkjenning
 • Dokumentsenter
 • Kontakter
 • Chat der du kan kommunisere direkte med regnskapsføreren din

Nyttige funksjoner i PoG

regnskap
Regnskap
Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.
lønn
Lønn
Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.
faktura
Faktura
Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.
Stats 2
Rapportering
Hold oversikt med en rekke rapporter, som saldobalanse, omsetningsoppgave og resultat. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.
reiseregning
Reiseregning
Start registreringen av reisen idet du går ut av døren hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen underveis.
Timereg
Timeregistrering
I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time!

Hvorfor velge PowerOffice Go?

ZZ
Et komplett system

Med PowerOffice Go har du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. PowerOffice Go er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lette å forstå.

ZZ
Ett system å forholde seg til

PowerOffice kan enkelt integreres med andre systemer du bruker i din virksomhet – som nettbank, nettbutikk, rapporteringssystemet og mye mer. På denne måten trenger du kun forholde deg til ett system.

ZZ
En godkjent partner

Vangdal Regnskap er en godkjent forhandler av PowerOffice og har stor kompetanse innenfor det skybaserte regnskapssystemet. Vi samarbeider tett i alle deler av prosessen med å implementere kunden i systemet.

PowerOffice Go 1

Ønsker du å høre mer om PowerOffice Go?

Vi er en autorisert forhandler av PoG. Kontakt oss for en uforpliktende prat for å høre hvordan løsningen kan effektivisere din bedrift.