Prøv PowerOffice Go gratis

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.

Nå får alle nye brukere GRATIS tilgang til systemet i 30 dager.

Prøv gratis i 30 dager

Registrer deg under og prøv PowerOffice Go gratis og uforpliktende i 30 dager.

Fremtidens regnskapssystem – i dag!

PowerOffice Go er et prisvinnende skybasert regnskapssystem med fokus på strømlinjeformede arbeidsprosesser. Systemet er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker. Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå.

PowerOffice Go er 100% skybasert – dermed er alt tatt vare på om noe skulle skje, og alt er tilgjengelig, hvor som helst og når som helst.

Få full oversikt fra mobilen

Med PowerOffice skal det være lett og holde seg oppdatert til enhver tid. PowerOffice Mobile gjør hverdagen enklere når du er på farten. Appen inneholder blant annet funksjoner som:

  • Utlegg
  • Timeregistrering
  • Reiseregning
  • Lønnsslipp
  • Godkjenning
  • Betaling
  • Dokumentsenter
  • Kontakter
  • Chat der du kan kommunisere direkte med regnskapsføreren din

Nyttige funksjoner i PowerOffice GO

regnskap
Regnskap
Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.
lønn
Lønn
Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna.
faktura
Faktura
Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet.
Stats 2
Rapportering
Hold oversikt med en rekke rapporter, som saldobalanse, omsetningsoppgave og resultat. Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.
reiseregning
Reiseregning
Start registreringen av reisen idet du går ut av døren hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen underveis.
Timereg
Timeregistrering
I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time!

Kontakt oss for å komme i gang!

Nå får nye PowerOffice Go brukere teste det prisvinnende skybaserte regnskapssystemet gratis i 30 dager. Kontakt oss for å komme i gang!

41 700 700