Bruk av informasjonskapsler (cookies) og personvern

Personvernerklæring

Vangdal Regnskap AS
https://vangdalregnskap.no/

Vangdal Regnskap AS behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger?

Vangdal Regnskap AS (org. no. 989 193 554) har et overordnet ansvar for behandling av personopplysninger som samles inn på nettsidene vangdalregnskap.no og starteaksjeselskap.no.


2. Hva er formålet med behandlingen av personopplysninger?

Informasjon innhentet på vår nettside blir brukt til å utbedre våre nettsider, for å sende relevant informasjon, og for å kontakte personer som ønsker å komme i kontakt med oss ved å bruke kontaktskjema eller nyhetsbrev påmelding.


3. Hvor hentes opplysninger fra?

Vi innhenter informasjon fra kontaktskjema, nyhetsbrev og analyseverktøyet Google Analytics.


4. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Vi bruker følgende verktøy til å analysere webtrafikk og levere informasjon. Vi deler ikke informasjonen med andre en våre tredjeparts leverandører som du finner under.

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon med noen av disse tjenestene hvis du har oppgitt oss din kontaktinformasjon. Informasjon om deg er kryptert og lagret trygt hos Vangdal Regnskap. Vi er underlagt og følger det norske lovverket. Vi respekterer våre besøkeres eventuelt ønske om å få innsyn, endret eller slettet personopplysninger.

Analyse: 

Google Analytics
Google Cloud

Annonsering:

Google Adwords
Facebook/Instagram
Linkedin
Mailchimp


IT-leverandører/systemer:

Digitalocean
Vidi AS


5. Hvor finner jeg personverns opplysningene til deres tredjeparts leverandører.

Ved å følge linkene under kan du lese mer om personverns opplysningene til våre tredjeparts leverandører:

Digitalocean
Google cloud
Google analytics
Google Ads
Mailchimp
Facebook/Instagram
Linkedin


6. Bruk av informasjonskapsler/cookies

vangdalregnskap.no benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. I innstillingene til nettleseren finner du også en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, slik at du kan få oversikt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.

Nettvett.no kan du lese mer om hvordan du kan sette nettleseren din til å akseptere eller avvise informasjonsskapsler.


7. Hvordan behandles (slettes og arkiveres) opplysningene?

Kontaktopplysninger mottatt gjennom nettsiden https://vangdalregnskap.no/ lagres så lenge du er kunde hos oss eller til du ønsker at vi skal slette opplysningene vi har laget om deg. Som bruker av våre nettsider har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Informasjon slettes/redigeres på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter. Kontakt oss på epost: kontakt@vangdalregnskap.no eller telefon: 41 700 700 om du ønsker at opplysningene skal redigeres eller slettes. Du kan selv melde deg av vårt nyhetsbrev med å klikke på en link i bunnen av nyhetsbrevet.


8. Hvilke rettigheter har den registrerte?

Enhver som spør, har rett til innsyn i egne opplysninger som er registrert hos Vangdal Regnskap AS


9. Hvordan sikres opplysningene?

Vangdal Regnskap AS har etablert rutiner og retningslinjer for å sikre dine opplysninger, og for å sikre at at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger.


10. Kontaktinformasjon

Vangdal Regnskap avd. Bergen
Slåtthaugveien 17
5222 Nesttun
41 700 700
kontakt@vangdalregnskap.no

Vangdal Regnskap avd. Oslo
Drammensveien 167
0277 Oslo
41 700 650
kontaktoslo@vangdalregnskap.no