Online fakturering

Vi tilbyr effektive og fleksible faktureringsprogram- og tjenester som er skreddersydd til deres behov. På denne måten sparer dere tid og øker deres likviditet. Du kan enten fakturere selv i vårt enkle faktureringsprogram, eller vi kan fakturere for din bedrift.

Effektiv fakturering & oppfølging

Gode løsninger for fakturering og oppfølging gjør at din bedrift kan fokusere på det den gjør best, og samtidig ha full kontroll. Vi kan håndtere hele eller deler av faktureringsprosessen og har sterk fokus på digitale løsninger.

Våre regnskapsmedarbeidere setter opp faktura etter dine spesifiseringer og ser til at den tilfredsstiller alle lovkrav. Vi følger også opp ubetalte fakturaer med purring og overfører til vårt inkassoselskap, Alt Inn Inkasso om fakturaene fortsatt ikke er blitt betalt.

Spar tid, penger & miljøet med online fakturering

Med online fakturering kan du enkelt administrere dine fakturaer hvor og når som helst. Alt du trenger er PC, mobil eller nettbrett med tilgang til internett. Dette sparer din bedrift for tid og penger, og dere sparer miljøet ved å gå papirløst.

  • Bedre pengeflyt
  • Tilgang når og hvor som helst
  • Enkel oversikt over nøkkeltall
  • Sparer deg tid og penger
  • Papirløst – du sparer miljøet!

Fleksible løsninger

For noen bedrifter fungerer det fint å gjøre hele jobben selv, mens for andre lønner det seg å få hjelp til faktureringen i større eller mindre grad. Vi hjelper deg finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift – enten du vil fakturere selv i vårt økonomisystem eller overlate jobben til oss.

onlineretail
Fakturer selv på nett
Uni Economy Salg er et enkelt & effektivt faktureringsprogram på nett som passer perfekt for deg som ønsker å fakturere selv.
Blogg_1000x428
Fakturer selv i økonomisystemet
Send faktura direkte fra desktop med Uni Økonomi. Alle funksjoner er samlet i ett program - fra opprettelse av kunde med aktiviteter og dokumenter, til fakturering og betaling.
Outsource regnskapet
Vi fakturerer for deg
Få mer tid til bedriftens kjerneområder - la oss ta hånd om hele faktureringsprosessen. Vi tar oss av alt fra bestilling til inkasso.
Måkestad
ODDVAR MÅKESTAD
Måkestad Engros AS & TL Måkestad AS

Måkestad konsernet har lang fartstid hos Vangdal Regnskap, og er aktiv i flere bransjer som storhusholdning og eiendom. Vangdal Regnskap har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre, samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening.

Norsk offshore catering ikon
SONJA GOA 
Norsk Offshore Catering

Vi har brukt Vangdal Regnskap som samarbeidspartner på lønnstjenester & regnskap siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss.

Bytte regnskapsfører
DR. PER RØNNEVIK
Fana Hjertesenter

Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter.

Sten Arve Andersen
Sten Arve Andersen
Cameloso AS & Skvis.no

Fordelen med Vangdal Regnskap er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver i. De er et moderne regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift – det gjør Vangdal Regnskap.

2villa icon
2Villa & Byggmester Skåtøy

Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal Regnskap har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Rådgivende og positiv. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet!

Excellent taste as
Hans Heiker
Excellent Taste AS

Vi skiftet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette skiftet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte.

Heggland Auto 1
Arvid Heggland
Heggland Auto

Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap.

Borettslag_preview
Joachim Hollekim
Borettslaget Rogagaten 11G

Vi bruker Vangdal Regnskap som forretningsfører for vårt borettslag Rogagaten 11G.
Vi er svært fornøyd med samarbeidet og anbefaler dem på det varmeste.

Geir iden
Geir Iden
Eidsvågneset Barnehage
Daglig Leder

Eidsvågneset Barnehage har stor nytte av den kompetansen som Vangdal Regnskap har. Vi får fortløpende svar på våre spørsmål, fra vår faste kontaktperson. God service til en fornuftig pris, gjør at vi har hatt et samarbeid over flere år, noe vi også ser for oss vil fortsette i årene som kommer.

totalkontroll
Gøran Myster Hope
Total Kontroll AS
Økonomiansvarlig

Total Kontroll har benyttet Vangdal Regnskap sine regnskapstjenester, lønnstjenester og deres rådgivning siden vår oppstart i 2011. Vi er svært fornøyd med tjenestene de leverer til oss, og vi får alltid den hjelpen vi trenger av hyggelige og flinke ansatte

Online fakturering 1

Ønsker du å effektivisere faktureringsprosessen?

Våre regnskapsmedarbeidere har lang erfaring og kan hjelpe deg. Legg igjen informasjonen din under så tar vi kontakt.

SISTE NYTT