Om oss

Kvalitet, lønnsomhet, vekst & trivsel

Vangdal Regnskap er i dag et ledende regnskapsbyrå i Norge med 35 dyktige ansatte i Bergen og Oslo. Vårt mål er å skape kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel for våre kunder gjennom toppmoderne digitale løsninger og dedikerte regnskapsførere og rådgivere.

Våre kunders nærmeste samarbeidspartner

For oss handler vår rolle om langt mer enn bare regnskap. I Vangdal Regnskap har vi fokus på å være våre kunders nærmeste samarbeidspartner og rådgiver.

Vi bistår både store og små bedrifter innenfor de fleste bransjer, noe som har gitt oss en unik innsikt fra mange ulike næringer. Denne innsikten tar vi med oss inn i samarbeidet med din bedrift.

Om Vangdal 1

Med fokus på moderne løsninger

Det ligger mange muligheter i bruken av riktig teknologi. Vi hjelper våre kunder å utnytte disse muligheter for å nå sine forretningsmål og få en mer effektiv arbeidshverdag.

Hos oss får du tilgang til de mest moderne digitale- & skybaserte løsningene på markedet: PowerOffice GoUni Micro, Buffer fra Sparebanken VestMobile Worker.

Nær der du er

Vangdal Regnskap er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og er derfor sponsor for mange både små og store prosjekter og organisasjoner.

Vi er blant annet stolt sponsor for:

  • Fana IL Fotball
  • Jentefotballdagen
  • Ultramaratonløperen Bjørn Tore Taranger
  • Bjarg IL

Har du en organisasjon eller vet du om et godt formål som fortjener vår støtte? Kontakt oss på kontakt@vangdalregnskap.no og fortell oss kort hvorfor akkurat din virksomhet fortjener ekstra midler.

Toppmoderne løsninger

Spar tid & penger med digitalt regnskap. Hos oss får du tilgang til de mest moderne digitale- & skybaserte løsningene på markedet.

NN

Rask Responstid

Hos oss blir du alltid prioritert. Vi har svært rask responstid på henvendelser, og er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Fast Regnskapsfører

Alle våre kunder har tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten får du bedre oppfølging og vi blir bedre kjent med din bedrift.

Konkurransedyktige priser

Vi ønsker at du som kunde skal ha full oversikt over økonomien. Derfor tilbyr vi forutsigbare priser – uansett hvilken tjeneste du trenger hjelp til.

Ledelsen
Cedric_2
Cedric Gormond
Daglig Leder/Siv.øk. NHH
Monika_2
Monika Kobbeltvedt
Markedsleder/Aut.Regnskapsfører
Jane_4
Jane Østgård
HR-leder/Aut.Regnskapsfører
Om Vangdal 2

Still oss uforpliktende spørsmål!

Våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med alle typer regnskapstjenester. Legg igjen informasjonen din under så tar vi kontakt.