Om Vangdal Regnskap

Ditt lokale regnskapsbyrå i Oslo og Bergen

Vi hjelper deg med regnskapet og økonomistyringen for din bedrift, slik at du får mer tid til å gjøre det du ønsker. Hos oss får du tilgang til moderne løsninger og en dedikert regnskapsfører, slik at du kan spare tid og holde deg oppdatert på nøkkeltall til enhver tid.

Kvalitet, lønnsomhet,
vekst & trivsel

Vangdal Regnskap er i dag et av de ledende regnskapsbyråene i Norge med kontinuerlig fokus på digitale og skybaserte løsninger. I en bransje som er i sterk endring er vårt mål å bidra til vekst og lønnsomhet for våre kunder gjennom gode råd og riktig bruk av teknologi.

Vi har 30 års fartstid i regnskapsbransjen og 35 ansatte som holder til på våre kontorer i Bergen og Oslo. En stor andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer kvalitet på arbeidet vårt, samt bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til våre kunder.

Enklere samarbeid
med digitale løsninger

Spar tid og penger med digitalt regnskap. Samarbeidet med våre regnskapsførere er enkelt og du kan oppdatere deg på regnskapet hvor som helst og når som helst med våre digitale- og skybaserte løsninger fra Uni Micro.

Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Uni Micro som vår systemleverandør – deres økonomisystem Uni Økonomi er kåret best i test av PC World hele 6 år på rad!

Historien

Historien til Vangdal Regnskap startet i 1988. Etter 16 år som revisor i Deloitte, samt regnskapssjef i en rekke store firma, bestemte Steinar Vangdal seg for å starte eget firma. Vangdal Regnskapstjeneste ENK ble opprettet samme året, og Steinar drev bedriften sammen med sønnen Tarjei fra hjemmet deres på Os.

Mye har skjedd siden den gang, og vi har vokst til å bli et av de ledende regnskapskontorene på Vestlandet. Vi er i dag 35 flinke ansatte på tvers av våre kontorer i Oslo og Bergen og over 500 bedrifter har valgt oss som deres regnskapsfører.

Vi har som målsetning å vokse videre og være langt fremme i den digitale utviklingen av bransjen.

Ledelsen
Tarjei om Vangdal
Tarjei Vedå Vangdal
Forretningsutvikler/Siv.øk. NHH
Cedric om Vangdal
Cedric Gormond
Daglig Leder/Siv.øk. NHH
Stine om Vangdal
Stine Holmaas Eidebakken
Byråleder/Aut.Regnskapsfører
Monika om Vangdal 2
Monika Kobbeltvedt
Markedsleder/Aut.Regnskapsfører
Jane Om Vangdal
Jane Østgård
Kontorleder/Aut.Regnskapsfører

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap, lønn og økonomistyring. Sammen finner vi løsningene du og din bedrift trenger for å effektivisere arbeidshverdagen.

41 700 700