Om Vangdal Regnskap

Ditt lokale regnskapsbyrå i Oslo og Bergen

Vi hjelper deg med regnskapet og økonomistyringen for din bedrift, slik at du får mer tid til å gjøre det du ønsker. Hos oss får du tilgang til moderne løsninger og en dedikert regnskapsfører, slik at du kan spare tid og holde deg oppdatert på nøkkeltall til enhver tid.

Kvalitet, lønnsomhet,
vekst & trivsel

Vangdal Regnskap er i dag et av de ledende regnskapsbyråene i Norge med kontinuerlig fokus på digitale og skybaserte løsninger. I en bransje som er i sterk endring er vårt mål å bidra til vekst og lønnsomhet for våre kunder gjennom gode råd og riktig bruk av teknologi.

Vi har 30 års fartstid i regnskapsbransjen og 35 ansatte som holder til på våre kontorer i Bergen og Oslo. En stor andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer kvalitet på arbeidet vårt, samt bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til våre kunder.

Enklere samarbeid
med digitale løsninger

Spar tid og penger med digitalt regnskap. Samarbeidet med våre regnskapsførere er enkelt og du kan oppdatere deg på regnskapet hvor som helst og når som helst med våre digitale- og skybaserte løsninger fra Uni Micro.

Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Uni Micro som vår systemleverandør – deres økonomisystem Uni Økonomi er kåret best i test av PC World hele 6 år på rad!

Historien

Vangdal Regnskap ble startet av  Steinar Vangdal, født og oppvokst på Vangdal gård utenfor Norheimsund. Etter 16 år som revisor i Deloitte, samt regnskapssjef i en rekke store firma, fant Steinar ut at han ønsket å starte eget firma. I 1988 ble Vangdal Regnskapstjeneste ENK startet, og Steinar drev bedriften sammen med sønnen Tarjei.

Fra 3 til 35 ansatte på 10 år

I 2005 hadde selskapet tre ansatte og selskapet ble omgjort til AS. Innen kort tid økte kundemassen og omsetningen betraktelig, og antall ansatte økte til 8. I 2010 og 2011 var vi Gazellebedrift, og i 2014 hadde Vangdal nådd 25 ansatte.

I 2016 kjøpte vi opp Fana Sparebank Regnskap og er nå 35 ansatte og åpnet avdeling i Oslo, samlokalisert med Uni Micro.

Vi har som målsetning å vokse videre og være langt fremme i den digitale utviklingen av bransjen.

Ledelsen
Tarjei om Vangdal
Tarjei Vedå Vangdal
Forretningsutvikler/Siv.øk. NHH
Cedric om Vangdal
Cedric Gormond
Daglig Leder/Siv.øk. NHH
Stine om Vangdal
Stine Holmaas Eidebakken
Byråleder/Aut.Regnskapsfører
Monika om Vangdal 2
Monika Kobbeltvedt
Markedsleder/Aut.Regnskapsfører
Jane Om Vangdal
Jane Østgård
Kontorleder/Aut.Regnskapsfører