Om Vangdal Regnskap

Vangdal Regnskap leverer regnskap-, lønn- og rådgivningstjenester til bedrifter over hele Norge. Vårt mål er å skape kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel for våre kunder gjennom toppmoderne digitale løsninger og erfarne, dedikerte regnskapsførere og rådgivere.

Kvalitet, lønnsomhet, vekst & trivsel

 Vangdal Regnskap er i dag et av Vestlandets ledende regnskapsbyråer med høyt fokus på kvalitet og effektive løsninger for våre kunder. Vi har i dag 35 ansatte som holder til på våre kontorer i Bergen og Oslo. En stor andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer kvalitet på arbeidet vårt, samt bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til våre kunder.

Enklere samarbeid
med digitale løsninger

Spar tid og penger med digitalt regnskap. Samarbeidet med våre regnskapsførere er enkelt og du kan oppdatere deg på regnskapet hvor som helst og når som helst med våre digitale- og skybaserte løsninger fra blant annet PowerOffice Go, Travis, Uni Micro & Mobile Worker.

Historien

Historien til Vangdal Regnskap startet i 1988. Etter 16 år som revisor i Deloitte, samt regnskapssjef i en rekke store firma, bestemte Steinar Vangdal seg for å starte eget firma. Vangdal Regnskapstjeneste ENK ble opprettet samme året, og Steinar drev bedriften sammen med sønnen Tarjei fra hjemmet deres på Os.

Mye har skjedd siden den gang, og vi har vokst til å bli et av de ledende regnskapskontorene på Vestlandet. Vi er i dag 35 flinke ansatte på tvers av våre kontorer i Oslo og Bergen og over 500 bedrifter har valgt oss som deres regnskapsfører. Vi har som målsetning å vokse videre og være langt fremme i den digitale utviklingen av bransjen.

Vi er en del av

En del av Tveit regnskap

Vi er stolte over å kunne meddele at Vangdal Regnskap ble en del av Tveit Regnskap den 01.01.2019. Oppkjøpet gjør Tveit Regnskap til den største uavhengige aktøren innen regnskap på Vestlandet, med 215 ansatte og 18 kontorer fordelt på Rogaland, Sunnhordaland, Bergen og Oslo.

For våre kunder betyr oppkjøpet nå at vi får tilgang til flere ressurser innen IT, HR og Rådgivning som vil gjøre vårt tilbud komplett innen økonomitjenester. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Tveit Regnskap i årene som kommer!

Ledelsen
Cedric om Vangdal
Cedric Gormond
Daglig Leder/Siv.øk. NHH
Stine om Vangdal
Stine Holmaas Eidebakken
Byråleder/Aut.Regnskapsfører
Monika om Vangdal 2
Monika Kobbeltvedt
Markedsleder/Aut.Regnskapsfører
Jane Om Vangdal
Jane Østgård
HR-leder/Aut.Regnskapsfører

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap, lønn og økonomistyring. Sammen finner vi løsningene du og din bedrift trenger for å effektivisere arbeidshverdagen.

41 700 700