Om Vangdal Regnskap

Kvalitet, lønnsomhet, vekst & trivsel

Vangdal Regnskap leverer regnskap-, lønn- og rådgivningstjenester til bedrifter over hele Norge. Vårt mål er å skape kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel for våre kunder gjennom toppmoderne digitale løsninger og erfarne, dedikerte regnskapsførere og rådgivere.

30 års bransjeerfaring

Vi har 30 års fartstid i regnskapsbransjen og 35 ansatte som holder til på våre kontorer i Bergen og Oslo. En stor andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som sikrer kvalitet på arbeidet vårt, samt bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til våre kunder.

Enklere samarbeid
med digitale løsninger

Spar tid og penger med digitalt regnskap. Samarbeidet med våre regnskapsførere er enkelt og du kan oppdatere deg på regnskapet hvor som helst og når som helst med våre digitale- og skybaserte løsninger fra Uni Micro.

Våre kunders nærmeste samarbeidspartner

For oss handler vår rolle om langt mer enn bare regnskap. Siden 1988 har vi hatt fokus på å være våre kunders nærmeste samarbeidspartner og rådgiver. Vi legger vekt på det personlige, og alle våre kunder får tilgang til en fast regnskapsfører. På denne måten får du bedre oppfølging og vi blir bedre kjent med din bedrift.

Ledelsen
Cedric om Vangdal
Cedric Gormond
Daglig Leder/Siv.øk. NHH
Stine om Vangdal
Stine Holmaas Eidebakken
Byråleder/Aut.Regnskapsfører
Monika om Vangdal 2
Monika Kobbeltvedt
Markedsleder/Aut.Regnskapsfører
Jane Om Vangdal
Jane Østgård
HR-leder/Aut.Regnskapsfører

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap, lønn og økonomistyring. Sammen finner vi løsningene du og din bedrift trenger for å effektivisere arbeidshverdagen.

41 700 700