Er du vår nye økonomikonsulent i Bergen?

Har du utdannelse og erfaring innenfor økonomi og regnskap? Ønsker du synliggjøring av dine resultater? Ønsker du utviklingsmuligheter, både faglig og karrieremessig? Da kan dette være stillingen for deg!

En utviklende jobb innen økonomi og regnskap

Sentrale arbeidsoppgaver:

I denne stillingen skal du være økonomikonsulent for våre kunder. Du vil få ansvar for din egen kundeportefølje og skal i hovedsak yte følgende tjenester:

 • Regnskapsføring, rapportering og årsavslutning
 • Kvalitetssikre, strukturere og effektivisere regnskapsleveransen
 • Utvikle gode kunderelasjoner med dine kunder som skaper lojalitet
 • Levere skreddersydde digitale løsninger til kunden
 • Økonomisk rådgivning


Du:

 • Ønsker å bidra til veksten vår i Bergen
 • Fremstår profesjonell og evner å skape tillit hos kunder og kolleger
 • Har høyere økonomisk utdannelse
 • Er flink å bygge kunderelasjoner
 • Har gode kommunikasjonsevner
 • Har god IT-kompetanse

 

Derfor skal du jobbe hos oss:

 • Et stabilt og veletablert selskap i vekst
 • Et ungt og teamorientert miljø med høy kompetanse
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Du oppfordres til å lese mer om oss på www.vangdalregnskap.no

Interessert? Send en søknad og CV ved å klikke på ”Søk her” knappen. Har du konkrete spørsmål er du velkommen til å ringe Jane (414 03 583).

 

Kort om oss:

Vangdal Regnskap AS er et ledende økonomikontor med kontinuerlig fokus på digitale og skybaserte løsninger. I en bransje som er i sterk endring er vårt mål å bidra til vekst og lønnsomhet for våre kunder gjennom gode råd og riktig bruk av teknologi. Vi har et hyggelig og produktivt arbeidsmiljø der våre dedikerte medarbeidere trives godt.

Vangdal Regnskap AS er en del av Tveit Regnskap-konsernet. Sammen er vi i dag et av Norges ledende økonomihus, og har 19 kontorer spredt over Hordaland, Rogaland og Oslo. I 2018 omsatte konsernet for nærmere 200 millioner.

Totalt i Vangdal Regnskap har vi 32 dyktige og hyggelige medarbeidere, hvorav en stor andel er autoriserte regnskapsførere.

Vi søker derfor etter flere produktive og stabile økonomikonsulenter til vårt hovedkontor i Bergen. For en av stillingene vil det være krav til relevant erfaring. Gjennom din kompetanse og kunnskap skal du skape gode kunderelasjoner, og ha fokus på å være en viktig samarbeidspartner for våre kunder innen økonomi og regnskap.

Send oss din søknad og CV her

Hold deg oppdatert – følg oss på sosiale media!

Lisa1
LISA MARIE HELLESØY
Autorisert Regnskapsfører

Jeg synes det er veldig lærerikt å jobbe i Vangdal Regnskap. Arbeidsoppgavene er varierende, noe som resulterer i en bratt læringskurve. Jeg trives også veldig godt sammen med mine medarbeidere. De er kunnskapsrike, hjelpsomme og alltid i godt humør.

André Pettersen - autorisert regnskapsfører i Vangdal Regnskap
ANDRÉ PETTERSEN
Autorisert Regnskapsfører

Jeg har jobbet i Vangdal Regnskap i snart 7 år og trives veldig godt. Miljøet er ungt og teamorientert noe som bidrar til et veldig godt arbeidsmiljø! Vangdal Regnskap gir meg rom for å utvikle meg på de områdene jeg har en særskilt interesse for, og det setter jeg stor pris på.

Trude Arnøy - Autorisert Regnskapsfører i Vangdal Regnskap
TRUDE ARNØY
Autorisert Regnskapsfører

Vangdal Regnskap har stort fokus på kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel – og det skinner igjennom på arbeidsplassen. Jeg er stolt over å være en del av et så stabilt og innovativt selskap med så mange flotte ansatte og kunder.

Helene - økonomiskonsulent i Vangdal Regnskap
HELENE ELISE LOTHE
Økonomikonsulent

Å jobbe i en så stabil og veletablert bedrift gjør at jeg føler meg trygg i de arbeidsoppgavene jeg får tildelt. Jeg får jobbe med dyktige ansatte og ikke minst engasjerte kunder. Jeg trives veldig godt i Vangdal Regnskap.