Nå er vi Sertifisert Uni-Partner

Nå er vi Sertifisert Uni-Partner 1

Seks av våre ansatte har gjennomført og bestått øverste nivå av Uni-Partner kurset i Uni Economy, og vi ett av få regnskapsbyrå som nå stolt kan kalle oss Sertifisert Uni-Partner. Vi er klare til å bistå enda flere kunder i et av de mest fremtidsrettede økonomisystemene. Som Sertifisert Uni-Partner, kan vi bidra til at din bedrift når målene for omsetning og lønnsomhet med skybasert regnskap, i tillegg til å være en engasjert partner innen økonomitjenester. 

Omfattende Uni-Partner sertifisering

Byråsertifiseringen er Uni Micro sitt partnerprogram for regnskapsbyrå, og består av et 2-dagers kurs hvor du må få bestått på en caseoppgave til slutt. Første kursdag omhandler generell bruk av system og de viktigste funksjonene, mens andre kursdag går mer i dybden og omhandler konvertering og import fra andre regnskapssystem og firmaoppsett for nye selskap. Partnerprogrammet går over 2 nivå og vi har bestått øverste nivå. Gjennom Byråsertifiseringen har vi en intern kompetanse som gjør oss enda bedre stilt til å bistå våre kunder og få mest mulig ut av systemet.

Nå er vi Sertifisert Uni-Partner 2

Få mer tid med skybasert regnskap

Få et bedre forhold til regnskap og mer tid til andre viktige gjøremål med automatiserte prosesser og skybasert regnskap. Med Uni Economy kan din bedrift bli mer effektiv, lønnsom og få en bedre flyt i arbeidshverdagen. Som Sertifisert Uni-Partner hjelper vi deg på beste måte.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang!

Nå er vi Sertifisert Uni-Partner 3

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700