Nyoppstartet legekontor har Brann som kunde

Med deres motto ”trening er medisin”, skiller Idrettmedisinsk Avdeling seg fra tradisjonelle legekontor. På deres moderne klinikk ved Brann Stadion tilbyr de både allmennlege, idrettslege, fysikalsk behandling, testing og rehabilitering.

Med Brann sitt A-lag som en av sine hovedkunder har klinikken sett stor vekst på kort tid. Vangdal Regnskap har vært stolt samarbeidspartner på regnskap og økonomistyring siden deres oppstart i januar 2016.

“Gode samarbeidspartnere har vært viktig i året som har gått. I tillegg til å hjelpe oss med regnskapet har Vangdal Regnskap også vært en god rådgiver, slik at vi gjør det som er nødvendig og riktig i forhold til regnskapet.”

Nyoppstartet legekontor har Brann som kunde 1
Hvordan ble Idrettsmedisinsk Avdeling startet?

– Firmaet ble i utgangspunktet startet som en samarbeidsavtale med Brann for å gi best mulig medisinske tjenester til deres A-lag. Vi fant deretter ut at det var litt snevert å starte opp en så solid klinikk for kun å tilby tjenestene til Brann. Vi valgte derfor å ekspandere og har nå over 300 medlemmer som drar nytte av senteret.

– Arne Instebø som er lege og leder her på Idrettsmedisinsk avdeling har over 12 års erfaring som allmennlege og har sett både gjennom erfaring og forskning at riktig trening i mange tilfeller gir bedre resultater enn medisin.

Hvem er kunde hos dere i dag?

– I dag har vi alt fra toppidrettsutøvere og supermosjonister til helt vanlige folk som lider av ulike sykdommer og skader. Vi har også bedriftskunder der vi tilbyr bedriftstrening og bedriftshelsesjekk. Vi tar imot alle som ser at de har nytte for våre tjenester, men hovedsatsingen er fortsatt på idrettsskader.

– Dette er et helt unikt tilbud da vanlige pasienter kan dra nytte av det samme teamet som toppidrettsutøvere bruker. Vi kan dermed tilby alle våre pasienter svært høy kvalitet i behandling og apparatene de har tilgang til.

Hvorfor valgte dere å sette ut regnskap og økonomistyringen?

– Vi hadde behov for noen som var kompetente innenfor regnskap og økonomi og som vi kunne spørre om råd i forhold til veivalg i oppstartfasen. Ved å sette ut denne rollen fikk vi også mer tid til våre pasienter og å utvikle klinikken.

“Samarbeidet med Vangdal Regnskap har vært enkelt og vi trenger ikke bekymre oss for hverken kvalitet eller om papirene blir sendt inn til rett tid.”

Nyoppstartet legekontor har Brann som kunde 2

Du kan lese mer om Idrettsmedisinsk Avdeling og deres tilbud i brosjyren deres.

Trenger din bedrift ny regnskapsfører i Oslo eller regnskapsfører i Bergen? Vi kan tilby tjenester som regnskap, lønnstjenester, starte AS, rådgivning og mye mer. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!