Ny visjon

Ny visjon 1

Regnskapsbransjen er i endring, og flere av de tradisjonelle regnskapstjenestene vi tidligere har levert til våre kunder blir automatisert. Vangdal Regnskap har alltid vært i forkant av de endringer som skjer, og har tenkt godt igjennom hva som egentlig er verdiskapende for våre kunder og hva vi skal levere av tjenester fremtiden. Vi har derfor utformet en helt ny visjon.

Ny visjon - Vangdal Regnskap

Vi skal lære av det vi har opplevd og ta med oss erfaringene og kunnskapen videre til det nye året. Med nye tjenester og nye mål, har vi jobbet grundig og gått flere runder med oss selv i utformingen av vår nye visjon. Den nye visjonen gjenspeiler Vangdal Regnskap bedre for den bedriften vi er i dag og hvor vi ønsker å være. Visjonen skal fungere som en drivkraft og er bygget på kjernen i våre verdier, som er å skape kvalitet, lønnsomhet, vekst og trivsel. Verdiene vil være grunnlaget i vår kommunikasjon og hvilke beslutninger vi tar, for å bygge en ønsket kultur og atferd internt og eksternt.

Ny visjon – nye tjenester

Som en del av den nye visjonen kommer vi også til å lansere en rekke nye tjenester i tiden fremover. Først ut er flere tjenester innen lønn og HR.

Nye tjenester:

  • Lønn & HR
  • Budsjettering
  • Likviditetsstyring
  • Styresekretær
  • Cost-controller

Mer informasjon om de nye tjenestene kommer etter hvert som de blir lansert – følg oss gjerne på sosiale media for å få med deg siste nytt!

Ny visjon 2

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700