Nordnes Verksteder, en vekstbedrift med fokus på de ansatte

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.

Noen arbeidsplasser gir så mye mer til de ansatte enn utbetaling av lønn, og denne bedriften er uten tvil en slik bedrift. Det er en glede å introdusere dere for Nordnes Verksteder, en vekstbedrift som sysselsetter personer med ulike typer utviklingshemming og andre som faller utenfor det ordinære arbeidslivet.

Nordnes Verksteder

Nordnes Verksteder tilbyr arbeidsplasser med fokus på den enkeltes mestring og læring gjennom varierte arbeidsoppgaver. Alle som jobber her er engasjerte mennesker med behov for påfyll av både kunnskap og erfaringer.

Per dags dato har de hele 56 ansatte fordelt på seks ulike avdelinger. De fleste har sin faste avdeling, men det er åpent for rullering om det skulle være ønskelig for den ansatte. Fem av avdelingene er på huset, og én på Matvarehuset i Olsvik.

  • Keramikk
  • Tekstil
  • Snekkerverksted
  • Fruktavdeling
  • Vaskeri
  • Matvarehuset (Olsvik)

Du kan lese mer om de ulike avdelingene her!

Produserende avdelinger og butikk

Tre av avdelingene er produserende avdelinger; Tekstil, keramikk og snekkeravdelingen. Alt som produseres og selges er av høy kvalitet, og laget fra bunnen av. Du får kjøpt produktene til Nordnes verksteder på nettbutikken eller i deres fysiske butikk på Bønes. For dem er det viktig at materialet de bruker, da spesielt på snekkeravdelingen er kortreist og bærekraftig. Mye av treverket får de dermed fra Fløyen, og er av svært høy kvalitet og verdi.

I år finner du også produktene deres på julemarkedet i Bergen sentrum. Vi anbefaler å ta en titt på utvalget, og kanskje sikre noen ekstra fine julegaver i år?

Nordnes Verksteder og Vangdal Regnskap

De siste 8 årene har vi samarbeidet med Nordnes Verksteder, og vi setter stor pris på tilliten de har gitt oss. Daglig leder, Steinar Sellevoll, legger frem at han er veldig fornøyd med samarbeidet.

 

«Det er faglig dyktige folk vi har med å gjøre, vi får rask respons og god hjelp. Samarbeidet mellom Vangdal og revisor fungerer også på en utmerket og fin måte». – Steinar Sellevoll

 

Vi takker for godt samarbeid så langt, og gleder oss til fortsettelsen. 

 

Les også: 9 tips for nye nettbutikkgründere

Nordnes Verksteder, en vekstbedrift med fokus på de ansatte 1

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700