Nå satser vi på digital markedsføring

Nå satser vi på digital markedsføring 1

Vi er veldig stolte av å kunne meddele at Vangdal Regnskap er det første regnskapsbyrået i Norge som satser på digital markedsføring. I tillegg til å kunne bistå med økonomitjenester og rådgivning kan vi nå også hjelpe kundene våre med å få mer relevant trafikk til nettsidene, flere leads, økt salg og flere fornøyde kunder. Vår markedsavdeling kan hjelpe med alt fra nettsider og digital annonsering, til grafisk design og markedsstrategi. 

I bildet over ser du Cecilie Gerhardsen (digital markedsfører), Inger Lise Kvalvik (leder markedsføring) og Margrethe Thuen (grafisk designer & digital markedsfører)

Opprettet digital markedsavdeling allerede i 2016

Vangdal Regnskap så tidlig hvor viktig det er å være synlighet på nett. Allerede i 2016 ansatte vi vår første digitale markedsfører som i hovedsak skulle jobbe internt. Etter bare noen få måneder begynte både kunder og samarbeidspartnere å få øynene opp for resultatene og jobben vi gjorde. Dette førte til flere og flere henvendelser fra kunder og etter kort tid var vi i gang med å outsource markedsføringstjenester – både til kunder og eksterne bedrifter.

Vi er i dag det eneste regnskapsbyrået i Norge som satser på digital markedsføring. Ved å tilby en intern markedsavdeling kan vi nå skape verdi for våre kunder i alle ledd av samarbeidet – både i økonomistyringen, men også inntjeningen.

Hvorfor digital markedsføring?

Visste du at 9 av 10 går inn på nettet før de handler? Nesten alle kvalitetssjekker nettsider og Google før de kjøper et produkt eller tar i bruk en tjeneste. Nettsider og sosiale media er blitt som en butikkfront for selskaper i dagens marked. Derfor er synlig, profesjonell og effektiv digital markedsføring ikke bare viktig, men nødvendig for alle type bedrifter!

Andre grunner til å velge digital markedsføring:
 • Billigere enn tradisjonell markedsføring
 • Enklere å måle resultater
 • Kan skreddersy budskap til ulike målgrupper
 • ALLE er på nett i dag!
Nå satser vi på digital markedsføring 2

Din nye markedsavdeling

Vi skjønner at de fleste bedrifter ikke har anledning til å ansette en egen markedsfører – dette blir ofte dyrt og lite produktivt. Ved å outsource markedføring til oss får du en profesjonell sparringspartner som du kan bruke når det trengs, og mer av markedsbudsjettet kan brukes på annonsering og aktiviteter som gir dere økt salg og synlighet.

Våre markedsførere kan bistå med alt fra små til store oppdrag – for noen bedrifter bistår vi kun på rådgivningsbasis, mens for andre fungerer vi som deres egen markedsavdeling. Vi skreddersyr samarbeidet etter dine behov.

Vi kan bistå med markedsføring fra A-Å:
 • Markedsplan og Strategi
 • Søkemotoroptimalisering
 • Nettside/nettbutikk
 • Annonsering
 • Grafiske tjenester
 • Nyhetsbrev og blogg
 • Sosiale medier
 • Video- og fotoproduksjon

Book en gratis rådgivningstime

Mange bedrifter ønsker og trenger bedre markedsføring, men vet ikke hvilke tiltak som kreves for akkurat dem. Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktet rådgivningstime, der vi analyserer bedriftens profilering, samt tilstedeværelse på nett og i sosiale kanaler. På møtet vil vi presentere en skreddersydd plan og komme med konkrete råd som vil øke din synlighet på nett!

41 700 694

ingerlise@vangdalregnskap.no