Lønn og HR

Ansatte er den viktigste ressursen bedriften har

Hvordan håndterer du arbeidsforholdet fra start til slutt? Er alt det formelle på plass? Får du dine nye ansatte raskt og effektivt i gang? Hva skjer når en blir syk, gravid eller tar ferie? Hva med hvis du må permittere eller si opp noen? Har du verktøy på plass som tar vare på kompetanseutviklingen hos dine ansatte?

Vangdal Regnskap er en engasjert partner på lønn og HR

I tillegg til å sikre korrekt lønn til avtalt tid og pliktig rapportering til det offentlige, passer vi  på at kundene våre får sykepengerefusjoner de har krav på, og håndterer fravær, ferie og permisjoner etter et komplisert og omfattende regelverk. For eksempel er det viktig å huske at selskapet i noen tilfeller kan få unntak fra å betale lønn i arbeidsgiverperioden.

HR rådgivning er også mye mer enn det. Som en engasjert partner hjelper vi å strukturere og forbedre HR delen hos kundene våre. Det trenges gode rutiner og gode verktøy for å få på plass et velfungerende arbeidsforhold fra man starter til man slutter. Det kan gjelde blant annet onboarding, arbeidsavtaler, utviklingssamtaler, kompetanseutvikling, permitteringer eller oppsigelser.

Arbeidsforholdet fra A-Å

Vi kan bistå i alle ledd av arbeidsforholdet.

Lønn og HR 1
OUTLAND_logo_sirkel
Simen Josefsen
Outland AS
Daglig leder

Outland AS har vært kunde hos Vangdal Regnskap AS i flere år. De hjelper oss med alt innen regnskap og lønnstjenester, og vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med dem. Som en bedrift som driver med varehandel, hvor vi har flere butikker og mange ansatte er det viktig for oss med en samarbeidspartner som har god kompetanse på regelverket rundt sykefravær, foreldrepenger og permitteringer. Her har Vangdal vært en engasjert partner for oss.

 

 

Lønn og HR 2

Trenger dere bedre rutiner rundt lønn og HR?

Det å bygge kultur må komme innenfra i organisasjonen, men for alt annet kan det være lønnsomt å ha en engasjert partner som kan bistå med struktur, prosesser og gode verktøy.