Lei reiseregninger? TravelText automatiserer 80% av prosessen

traveltext-automatiserer-reisereninger
Manuell administrasjon av reiseregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet, TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Som regnskapsfører har vi erfart at våre kunder har brukt mye tid og frustrasjon på utfylling og levering av reiseregninger. Mange utsetter føring av reiseregninger til i siste liten, noe som gjør at feil oppstår og det er vanskelig å finne kvitteringer fra reisen.

En gjennomsnittlig reiseregning koster bedrifter i snitt kr 2000 for tidsbruken involvert. Dette er tid og penger som kunne blitt brukt på viktig utvikling av bedriften. Vi har lenge vært på utkikk etter et digitalt system som kunne skape bedre rutiner og forenkle prosessen rundt reiseregninger. TravelText ble løsningen og vi har fått svært gode tilbakemelding fra våre kunder.

Kom hjem til ferdig utfylt reiseregning

Med digital reiseregning kan du enkelt føre reise- og utleggsregninger fortløpende når du er ute og reiser. Dette gjør du ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC. En av de største fordelene med dette systemet er at du slipper å ta vare på gamle originalkvitteringer. Alt sendes inn elektronisk via SMS eller Email. TravelText summerer opp prosessen for Email og SMS/MMS i noen få enkle steg i sin brukerguide:

traveltext-brukerguide-sms
traveltext-brukerguide-mail

Sendes direkte til økonomisystemet

TravelText er integrert med økonomisystemet vårt, Uni Økonomi. Dette betyr at når du trykker send kommer reiseregningen din direkte inn i mottaket vårt i Uni Økonomi. Dermed får din regnskapsfører «live» tilgang til dine reiseregninger og kan ta seg av resten. Det er dette som er så fantastisk med digital reiseregning!

Effektivisering gjør bedrifter mer konkurransedyktige

I en tid hvor mange bedrifter jobber mot å effektivisere driften er det viktig å se på løsninger som kan gjøre arbeidshverdagen lettere. Reiseregning og utgiftsrefusjon er en typisk prosedyre som bedriften kan spare mye tid og penger på å effektivisere – hele 80% faktisk, ifølge undersøkelser gjort av TravelText. Dette er tid og penger som kan brukes på å gjøre bedriften mer konkurransedyktig.

Satsingen på digitale løsninger som TravelText inngår i Vangdal Regnskap sin strategi om å digitalisere regnskapet til våre kunder. På denne måten er vi nærmere en papirløs hverdag og kan bruke ressursene våre på nyttig rådgivning for våre kunder.

Er du lei av reiseregninger og kunne tenkt deg å prøve vårt system?

Vi kan enkelt sette opp brukere i TravelText for deres firma. Legg igjen kontaktinformasjonen din under eller kontakt oss direkte på kontakt@vangdalregnskap.no for en gjennomgang med vår TravelText ekspert.