Kundehistorier

Vangdal Regnskap har i dag over 500 bedriftskunder spredt over ulike bransjer. På denne siden finner du kundeintervjuer og innsikt i bedriftenes erfaringer med å jobbe med oss.

Våre kunders nærmeste samarbeidspartner

For oss handler vår rolle om langt mer enn bare regnskap. Siden 1988 har Vangdal Regnskap hatt fokus på å være våre kunders nærmeste samarbeidspartner og rådgiver.

I 30 år har vi jobbet med både store og små bedrifter innenfor de fleste bransjer, noe som har gitt oss en unik innsikt og erfaring med mange ulike næringer. Flere av våre kunder har vi bistått med stor suksess gjennom en årrekke.

Vangdal-kunde kåret til Os kommunes mest lønnsomme selskap

Alutec AS ble etablert i 1986 og har i dag over 40 års erfaring med produksjon av stillas og flytebrygger.

I snart 15 år har Vangdal Regnskap vært stolt samarbeidspartner for regnskap og økonomi. 2. oktober ble det publisert at selskapet nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune i 2016. Vi gratulerer så mye med flotte resultater og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet!

2villa-showroom-butikk-os-2016-img_8642
2Villa & Byggmester Skåtøy

"Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal Regnskap har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Rådgivende og positiv. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet!"
Idrettsmedisinsk avdeling
Idrettsmedisinsk Avdeling
"Vangdal har vært en viktig ressurs i forhold til økonomi, rapportering og fakturering siden oppstart av klinikken i januar 2016. De har også vært en viktig rådgiver og samarbeidspartner i forbindelse med veivalg, slik at vi gjør det som er nødvendig og riktig i forhold til regnskapet."
Bergen boxing
Bergen Boxing
"Tidligere førte jeg regnskapet selv og brukte mange timer på arbeidet. Jeg fant derfor ut at det var bedre å sende det over til et profesjonelt regnskapsbyrå. Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet – regnskapet blir ført raskt og effektiv og jeg har nå mer tid til å utvikle klubben."
Fana Hjertesenter
Fana Hjertesenter

"Vangdal Regnskap tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter." 

Måkestad
Måkestad Engros & TL Måkestad

"Måkestad konsernet har lang fartstid hos Vangdal Regnskap, og er aktiv i flere bransjer som storhusholdning og eiendom. Vangdal Regnskap har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre, samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening."
Norsk Offshore Catering 1
Norsk Offshore Catering
"Vi har brukt Vangdal Regnskap som regnskapsbyrå siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet så langt. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss."
Excellent taste as
Excellent Taste AS
"Vi skiftet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette skiftet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte."
Heggland Auto 1
Heggland Auto
"Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap."
Sten Arve Andersen
Cameloso AS & Skvis.no
"Fordelen med Vangdal Regnskap er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver i. De er ikke et gammeldags regnskapskontor og de digitale løsningene de bruker gjør samarbeidet effektivt. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift - det gjør Vangdal Regnskap."

Interessert i å høre hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon.

41 700 700