Kronprinsparets Fond støtter Stiftelsen Dale Oen Experience

Vibeke og Robin Dale Oen, stifterne bak Dale Oen Experience

Kronprinsparets Fond arbeider for at alle unge skal bli inkludert og engasjert i samfunnet, og samarbeider med utvalgte prosjekter med ambisjon om å gi unge nye arenaer å vokse på. Nå har de bestemt å støtte stiftelsen Dale Oen Experience.

The Dale Oen Experience er opprettet i Alexander Dale Oens minne, og ble stiftet av Vibeke og Robin Dale Oen i 2012. De er en ideell organisasjon som retter sitt arbeid mot barn i skolealder, som ønsker å gi unge en mestringsfølelse, og en lykkerus gjennom det å oppnå noe ute i naturen. De tror på at mestring gjennom aktivitet er en nøkkel for at du skal kunne bli den du har lyst å være.

Dale Oen Stiftelsen har vært kunde hos Vangdal Regnskap siden 2019. Vi er stolte over alt de klarer å få til, og gleder oss over samarbeidet de nå har fått til med Kronprinsparets Fond.

Om samarbeidet med Kronprinsparets Fond sier Robin at dette er det beste som har skjedd siden starten. Han realiserer drømmen han hadde sammen med sin avdøde bror, Alexander.

Sitat av Robin Dale Oen: "Det finnes ingen grenser. Aldri begrens tankegangen din. Tro på det du gjør og følg drømmene dine!"

Begrunnelsen for støtten fra Kronprinsparets Fond er at Dale Oen gjør en fantastisk innsats for å gi unge mestringsopplevelser. Irene Lystrup, daglig leder i Kronprinsparets Fond, sier at de ser fram til å bidra til at enda flere unge kan finne glede i naturen og oppdage egne evner.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss på e-post eller telefon.

41 700 700