– Jeg skal bli verdensmester, så enkelt er det

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.
I fjor satte han verdensrekord i 24-timers løp på tredemølle. I oktober satser han på å kapre verdensmestertittel i samme gren.
– Jeg står aldri på startstreken og tenker at jeg skal bli nummer 2, 3 eller 4. Det er kun 1. plassen som gjelder. Jeg går for gull, sier ultraløper og Vangdal-kunde Bjørn Tore Taranger.

Vangdal fører regnskapet mitt og passer på at alt blir gjort riktig i forhold til lover og regler. Det er ingenting å utsette på samarbeidet, jeg er veldig fornøyd.

Vi møter Taranger i hans egen bopel i Fanahammeren. Herfra drifter han sitt enkeltmannsforetak, Taranger Running Team, på fulltid. Det er seks år siden han inngikk  samarbeid med Vangdal Regnskap og fem år siden han gikk fra en fast og trygg jobb til å bli ultraløper på heltid.

– Arbeidsdagen min består av trening og markedsføring i sosiale kanaler, forteller bergenseren som tilbakelegger 260 km på løpeskoene hver eneste uke. Motivasjonen henter han fra sin klokkeklare visjon om å ta VM-gull i 24-timersløp i Frankrike i Oktober.

– Jeg skal bli verdensmester, så enkelt er det.

- Jeg skal bli verdensmester, så enkelt er det 1
Det kreves viljestyrke og dedikasjon for å drive med ultraløp. Derfor har Taranger montert vinnerblikket sitt bakpå bilen. – Der er jeg fullstendig fokusert.

Vangdalkunde siden 2013

Det var gjennom bekjente at Taranger kom i kontakt med Vangdal Regnskap i 2013.

– Jeg ble introdusert for Vangdal Regnskap og de ga meg et godt tilbud. Det var ikke vanskelig å si ja.

Vangdal Regnskap gjør en skikkelig god jobb, det er viktig for meg å samarbeide med noen som kan sakene sine.

Ultraløperen understreker viktigheten av at ting blir gjort ordentlig.

– Det er veldig viktig for meg at regnskapet føres riktig og at min regnskapsfører har kontroll på mine utgifter og det som hører med der. Det har Vangdal.

Ultraløper Bjørn Tore Taranger

Pokalen fra verdensrekorden i 24-timersløp har fått hedersplass i stuen. Navnet hans var allerede montert på pokalen før løpet var gjennomført. 

Guiness World Record

24-timers-prestasjonen i fjor kvalifiserte til en Guiness World Record, og underveis i løpet fikk Taranger løpebesøk av kjendiser som blant andre Kygo, Davy Watne og Helsesista.

Vangdal Regnskap var selvfølgelig også på plass for å heie frem kunden sin.

Vi gleder oss til å se Taranger konkurrere i Frankrike i oktober, og har selvfølgelig stor tro på at han kaprer verdensmestertittelen!

Driver du bedrift og ønsker tilbud fra Vangdal Regnskap? Benytt kontaktskjema nedenfor og du hører fra oss.

41 700 700