• «Vangdal har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening. »

    ODDVAR MÅKESTAD TL Måkestad AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Outsource regnskapet

Ønsker du å sette ut hele eller deler av økonomistyringen? Når outsourcing gjøres rett kan det føre til lavere driftskostnader samt mer tid til å prioritere bedriften sine kjerneområder. Vi skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift.

Vi har ofte opplevd at kunder som har hatt økonomifunksjonen internt har blitt utsatt for alvorlige problemer på grunn av sykdom internt eller feil i regnskapet på grunn av manglende/utdatert kompetanse. Vi har også opplevd at ledere har brukt unødvendig tid og ressurser på å gjøre dette selv.

Ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til Vangdal Regnskap sikrer du at viktige driftsområder blir ivaretatt. Av erfaring ser vi at de fleste kunder sparer kostnader ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til oss.

kontakt oss

Skal du outsource? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi kjenner prosessen med outsourcing av regnskapet! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.

SISTE NYHETER


Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017
07.09.2017


Stortinget vedtok nylig endringer i aksjeloven som er basert på regjeringens forslag om modernisering og forenkling av aksjeloven. De fleste endringene (med noen unntak) trådte i kraft 1. juli 2017.

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.