• «Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og en konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet! »

    TORIL SKÅTØY Byggmester Skåtøy og 2Villa
VANGDAL REGNSKAP AS


Digitale løsninger

Vangdal Regnskap har i dag over 500 bedriftskunder spredd over forskjellige regioner i Norge. For at vi skal kunne bistå dem med optimal hjelp er gode og sikre datasystemer svært viktig, både for oss og for kunden.

Uni Økonomi og Uni24

Vi tar stor stolthet i våre digitale løsninger og oppdateres stadig på ny teknologi som gjør samarbeidet enklere og mer effektivt for våre kunder. Vi kan tilby våre kunder pålogging til våre servere med tilgang til Uni Økonomi. Våre serverløsninger er optimale og kjører på siste versjoner av blant annet Windows, Office365 og Uni Økonomi. Vi tar daglig backup av både brukerprofil og Uni Økonomi.

For kunder som kun ønsker et enkelt faktureringsprogram så tilbyr vi online fakturering gjennom Uni24. Fakturaer som blir laget i Uni24 bli automatisk overført til regnskapet hos oss, en god og tidsbesparende løsning.

Tilgang til Økonomisystem

For firma som allerede har en egen erfaren regnskapsansvarlig ansatt, men ønsker en ekstern kontrollfunksjon, så er tilgang til vårt økonomisystem en god måte å holde flyt i regnskapet, samt påse at regnskapet følger gjeldende lover og regler.

I de fleste tilfeller vil det lønne seg å gå igjennom oss for tilgang til økonomisystem da du vil få tilgang den mest avanserte versjonen av Uni Økonomi med support og backup inkludert i prisen. Dersom du har behov for egne tilpasninger eller tilleggsmoduler, vil vi sammen med Uni Micro finne den beste løsningen for ditt selskap.

Vi tilpasser våre digitale løsninger til hver enkelt kunde så du får det beste systemet for din bedrift. Ta kontakt med oss så vil vi sammen finne den beste løsningen for deg.

kontakt oss

Vil du effektivisere regnskapet med sikre digitale løsninger?

Vi tilpasser våre datasystemer til hver enkelt kunde. Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.