• «Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter. »

    DR. PER RØNNEVIK Fana Hjertesenter
VANGDAL REGNSKAP AS


Bytte regnskapsfører

Er regnskapsføringen din for ineffektiv og rutinene utdatert? Da kan et bytte av regnskapsfører gjøre ditt firma mer konkurransedyktig. Vi tar oss av hele bytteprosessen for deg så du kan fokusere på din bedrift.

Hvorfor bytte til Vangdal Regnskap?

Vangdal Regnskap er et av de største og mest moderne regnskapskontorene på Vestlandet og leverer høy kvalitet på vårt arbeid. Stadig flere av våre kunder har gått over til digitalt regnskap, noe som sparer tid og penger for de fleste.

Vi er erfarne brukere av regnskapsprogrammet Uni Økonomi som er kåret til beste økonomisystem 6 år på rad. Med over 500 fornøyde kunder og 35 kompetente ansatte i Oslo og Bergen er vi klar for å hjelpe deg. Din nye regnskapsfører tar seg av bytteprosessen for deg og sørger for en så myk overgang til oss som mulig.

Hvordan foregår bytte av regnskapsfører?

Vi når ut til din regnskapsfører og får tilgang til det vi trenger av informasjon for byttet for å sikre en smidig overgang. Deretter sender vi ut den nødvendige dokumentasjonen og sørger for at opplysningene blir registrert i Brønnøysundregistrene. Kontakt oss i dag så setter vi i gang bytteprosessen for deg!

kontakt oss

På tide å bytte regnskapsbyrå? Ta kontakt i dag.

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap og økonomistyring og tilpasser våre løsninger til det du har behov for.

SISTE NYHETER


Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.