Bergen Air Transport sin kundebase strekker seg fra fotballsupportere til kongelige

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.

I 20 år fraktet Bergen Air Transport både celebre og ikke-celebre passasjerer til ulike destinasjoner i sine privatfly. – Vår kundebase strekker seg fra fotballsupportere til kongelige, dersom man kan kalle det ytterpunkter, sier gründer og daglig leder, Geir Hellsten. Våren 2017 solgte bedriften flyene sine, og i dag driver de hovedsakelig med konsulent tjenester, opprettholdelse av god service til gamle kunder, utleie av hangar og videreformidling av fly.

Å ha en samarbeidspartner som Vangdal Regnskap har vært viktig for bedriften, men enda viktigere for meg som person. Å ha en som kan svare på ting, gjøre ting effektivt og raskt, og i tillegg være tilstede når jeg trenger det – det er viktig.

Bergen Air Transport sin kundebase strekker seg fra fotballsupportere til kongelige 1

Geir Hellsten jobbet i oljebransjen, da han oppdaget et økt behov for privat shuttletrafikk i luften. Ideen ble starten på en ny bedrift og i 1998 etablerte han Bergen Air Transport AS.

Norges minste flyselskap?

Bedriften som flere ganger har blitt kalt Norges minste flyselskap i media, har vært kunde hos Vangdal Regnskap siden 2015.
– Vi har veldig god erfaring med arbeidet som utføres av Vangdal Regnskap, og anbefaler gjerne bedriften til andre, sier Hellsten.

Hvilken tjenester utfører Vangdal Regnskap for dere i dag?

– Vangdal utfører regnskapstjenester, de utarbeider rapporter, og deler av lønnssystemet kjøres av dem.

Bergen Air Transport benytter seg av regnskapssystemet Uni Økonomi lokalt.
– Det fungerer veldig fint, særlig siden Vangdal har såpass god erfaring og kjennskap til systemet.

Vi har hatt forskjellige regnskapsførere fra Vangdal hos oss og de har gjort en veldig god jobb alle sammen

Himmelen er taket

Til tross for at flyselskapsdriften er satt på hold inntil videre, skorter det ikke på fremtidsplanene hos Bergen Air Transport.

– Om 5 år er Bergen Air Transport, i tillegg til å ha utvidet aktivitet på det vi bedriver i dag, operatør av private fly i samarbeid med andre selskaper og organisasjoner med samme formål, sier Hellsten.

Vangdal Regnskap ønsker Bergen Air Transport lykke til på reisen og gleder seg til å del i den spennende utviklingen.

Driver du bedrift og ønsker tilbud fra Vangdal Regnskap? Benytt kontaktskjema nedenfor og du hører fra oss.

41 700 700