Fordi du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger

Fordi du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger 1

Hvorfor er Travis unik?

1. De fleste løsninger laget av regnskapsprogrammer er svært komplisert og tillater manuell inntasting av utleggsdetaljer for reisende. Travis har brukeropplevelse og enkelhet som viktigste prioritet.

2. Travis er den raskeste tilgjengelige løsningen for den reisende på markedet. Reiseregningen er ferdig utfylt før du er hjemme.

3. Travis er ikke bare digitalisert, men automatisert. Dette er den eneste fullverdige løsningen der all jobb skjer automatisert i appen. De fire funksjonene i verktøyet er reiseregning, diettgodtgjørelse, utlegg og bilgodtgjørelse.

Fordi du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger 2

4. Travis er skreddersydd for norske forhold, og vil alltid være bedre enn utenlandske tjenester som ikke er tilpasset norsk regelverk.

Vangdal Regnskap har svært god erfaring med Travis Reise & Utlegg, og appen brukes både av ansatte og regnskapskunder. Vil du lese mer om Travis, kan du gjøre det her.

Er du nysgjerrig på hva Travis kan gjøre for deg og din bedrift? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

    Fordi du har bedre ting å gjøre enn å føre reiseregninger 3

    Ønsker du å høre mer om Travis?

    Vi er en autorisert forhandler av Travis. Kontakt oss for en uforpliktende prat for å høre hvordan løsningen kan effektivisere din bedrift.

    41 700 700