En kveld i skyen

Videoen i dette innlegget er produsert av Blink Marked.

Skybaserte løsninger har aldri vært mer i vinden, og det er ingen tvil om at riktige løsninger kan frigi bedrifter dyrebar tid. Tidsbesparing betyr mer tid til bedriftens kjernevirksomhet. Sammen med Tveit Regnskap samlet vi en rekke spennende samarbeidspartnere og inviterte kunder til en innholdsrik kveld i skyen.

Bli sett på nett

Inger Lise Kvalvik fra Vangdal Regnskap var først ut med tema “bli sett på nett“. Vi lever i en tid hvor alt er på nett, og for å bli sett må vi være der målgruppen er. Tall viser at hele 9 av 10 går inn på nettet før de handler, og 93% av B2B kjøp starter med et søk. Tallene taler for seg selv, og det er ikke tvil om hvor vi skal være.

En kveld i skyen 1

Rustet for fremtiden

Teknologien har kommet langt, og dette understreket Kjartan Solvi fra Uni Micro. Sømløst arbeid, brukervennlig, automatiserte prosesser og integrasjonsvillig er stikkordene for deres 100% skybaserte system; Uni Economy. Et modul- og rollebasert system som dekker alt fra regnskap, lønn, time og salg.

En kveld i skyen 2

Samle viktig data og få innsikt

Kjell Larsen fra Tveit Regnskap AS ga oss et innblikk i det kraftfulle og multifunksjonelle verktøyet fra Microsoft, Power BI. Power BI er en samling med programvaretjenester, apper og koblinger som sammen transformerer dine urelaterte datakilder til sammenhengende, visuelt imponerende og interaktiv innsikt.

En kveld i skyen 3

Regnskap for frisør – og velværebransjen

Driver du frisør eller annen velværevirksomhet? Da bør du kanskje ta en nærmere titt på hva Front Regnskap og daglig leder Ole Magnus Hundvin kan tilby. Front tilbyr nemlig som eneste aktør i Norge et skreddersydd og spesialtilpasset regnskapssystem utelukkende for frisør – og velværesalonger.

En kveld i skyen 4

Reiseregning gjort enkelt

Med Travis‘ brukervennlige app fører du reiseregninger på rekordtid. Daglig leder Øyvind Marthinussen demonstrerte hvordan appen automatisk henter ut bl.a. reiserute og tidsrom fra innscannede kvitteringer. Tiden med knotete og tidkrevende reiseregnskap er forbi – ønsk Travis velkommen.

En kveld i skyen 5

Brukervennlig og automatisert

Med PowerOffice Go kommer du så nære et papirløst regnskap som overhodet mulig i dag. Iselin Grønås tok oss gjennom PoG sine tre fokusområder: brukervennlighet, automatisering og samhandling. Og appen har faktisk mottatt DOGAs designpris for brukervennlighet.

En kveld i skyen 6

Rask tilgang til likviditet

Buffer er et konsept fra Sparebanken Vest hvor bedrifter raskt og enkelt kan få lån på bakgrunn av utenforstående fordringer. Beate Slettemark Korsøen forklarte forsamlingen hvilke krav som må oppfylles og demonstrerte i tillegg den enkle søknadsprosessen.

En kveld i skyen 7

Vi takker for en hyggelig og faglig spennende kveld sammen med våre samarbeidspartnere, kunder og øvrige deltagere.