Digital Reiseregning med TravelText

Manuell administrasjon av reiseregninger kan være både dyrt og tidskrevende. Med TravelText kan du automatisere 80% av prosessen og få reiseregningene gjort på 1-2-3!

Kutter kostnadene med 80%

En gjennomsnittlig reiseregning koster bedrifter i snitt kr 2000 for tidsbruken involvert. Med digital reiseregning fra TravelText kan du automatisere 80% av reiseregningsprosessen og enkelt føre reise- og utleggsregninger fortløpende når du er ute og reiser.

TravelText dekker alt innenfor reise og utlegg for små og store bedrifter. Alle brukere av TravelText har tilgang til de tre modulene:

  • Reiseregning
  • Utlegg
  • Kjørebok

Kom hjem til ferdig utfylt reiseregning

Med digital reiseregning kan du enkelt føre reise- og utleggsregninger fortløpende når du er ute og reiser. Dette gjør du ved hjelp av mobil, nettbrett eller PC.

En av de største fordelene med dette systemet er at du slipper å ta vare på gamle originalkvitteringer. Alt sendes inn elektronisk via SMS eller Email.

TravelText 80 prosent
Kutter kostnadene med 80%
TravelText automatiserer 80% av handlingene rundt reiseregning, utlegg og kjørebok.
TravelText integrasjon
En del av økonomisystemet
TravelText er integrert i økonomisystemet vårt Uni Økonomi og Uni24. Vi setter opp tjenesten så den passer til rutiner som dere allerede har.
TravelText mobil
Registrering underveis
Du og dine brukere kan lage reiseregningen underveis. Ta bilde av kvitteringen, legg inn summen og beskriv hva reisen gjelder.
TravelText kvittering
Kast papir-kvitteringer
Endelig kan dere kaste papir-kvitteringene og ta farvel med jobb-kvitteringer som hoper seg opp. Valutaomregning blir gjort automatisk i systemet.
Digital Reiseregning med Travel Text 1

Prøv TravelText gratis i 30 dager!

Ønsker du å effektivisere reiseregningsprosessen for din bedrift? Nå kan vi tilby våre kunder en gratis 30 dagers prøveperiode på TravelText.

Digital Reiseregning med Travel Text 2

Ønsker du å høre mer om digital reiseregning?

Legg igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet, så tar vår TravelText ekspert kontakt med deg innen kort tid.

41 700 700