Digital Markedsføring
Bli sett på nett!

Ønsker du å øke salget og gjøre bedriften din mer synlig der kundene dine er? Vi er det eneste regnskapsbyrået i Norge som satser på digital markedsføring og hjelper kundene våre med å øke omsetningen. På denne måten kan vi skape verdi for våre kunder i alle ledd av vårt samarbeid – både i økonomistyringen, men også inntjeningen. Vår dyktige markedsavdeling har mye erfaring fra bransjen og kan hjelpe deg med alt fra nettsider og digital annonsering, til grafisk design og markedsstrategi.

Hvorfor digital markedsføring?

Visste du at 9 av 10 går inn på nettet før de handler? Nesten alle kvalitetssjekker nettsider og Google før de tar i bruk en tjeneste. Nettsider og sosiale media er blitt som en butikkfront for selskaper i dagens marked. Derfor er synlig, profesjonell og effektiv digital markedsføring ikke bare viktig, men nødvendig for alle type bedrifter!

Andre grunner til å velge digital markedsføring:
  • Billigere enn tradisjonell markedsføring
  • Enklere å måle resultater
  • Kan skreddersy budskap til ulike målgrupper
  • ALLE er på nett!

Gratis, uforpliktende rådgivningstime

Mange bedrifter ønsker og trenger bedre markedsføring, men vet ikke hvilke tiltak som kreves for akkurat dem.

Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktet rådgivningstime, der vi analyserer bedriftens profilering, samt tilstedeværelse på nett og i sosiale kanaler. På møtet vil vi presentere en skreddersydd plan og komme med konkrete råd som vil øke din synlighet på nett.

Hva kan vi gjøre for deg?

Søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering
Visste du at 75% av Google søkere velger organiske søkeresultater? Sørg for å bli funnet når noen leter etter deg eller produktene/tjenestene du tilbyr - vi hjelper deg!
Markedsplan og markedsstrategi
Markedsplan – og strategi
En solid og gjennomtenkt markedsplan kan bety mye for om man lykkes på markedet. Vi hjelper deg med markedsstrategi fra A-Å, enten du er i oppstartsfasen, eller trenger et nytt blikk på nåværende markedsføring.
Nettside og nettbutikk
Nettside/nettbutikk
I dagens marked er nettsider bedrifters butikkfront på nett. Vi hjelper deg sette opp, utvikle, forbedre og drifte ditt nettsted eller nettbutikk, slik at den fungerer optimalt opp mot din kundegruppe.
Annonsering
Annonsering
Vi hjelper deg bli synlig på de kanalene der kundene dine er - enten det er Google, Facebook, Linkedin eller Snapchat! Avhengig av hva du ønsker å oppnå, finner vi den kanalen som passer deg best.
Grafiske tjenester
Grafiske tjenester
Vi har grafiske designere i vår markedsavdeling som utfører alle typer grafisk arbeid for deg og din bedrift. Logo, annonsemateriale, brosjyrer, webdesign, trykksaker og mye mer!
Nyhetsbrev og blogg
Nyhetsbrev og blogg
Vi hjelper deg gjerne med å sette opp og drifte din bedrifts nyhetsbrev, blogg eller lignende. Våre innholdseksperter hjelper deg med å skape verdifullt innhold i ulike kanaler.
Sosiale medier
Sosiale medier
I dag er alle på sosiale media, og dette er et viktig verktøy for å nå frem til og kommunisere med brukere/kunder. Vi hjelper deg skape godt innhold i dine sosiale media kanaler.
Video - og fotoproduksjon
Video – og fotoproduksjon
Visste du at gode videoer og bilder øker både synligheten og engasjementer på digitale annonser? Vi hjelper deg med å lage effektive og rimelige videoer til din markedsføring!

Trenger ditt firma hjelp med markedsføring?

Vår markedsavdeling har bred kompetanse, og lover kvalitet og effektivitet i alle ledd. Legg igjen informasjonen din her, så tar vi kontakt.

41 700 687