Bytte Regnskapsfører

Er regnskapsføringen din ineffektiv og rutinene utdatert? Da kan et bytte av regnskapsfører gjøre ditt firma mer konkurransedyktig. Vi tar oss av hele bytteprosessen for deg på en enkel og effektiv måte!

Hvorfor bytte til oss?

Vangdal Regnskap er et av de ledende regnskapskontorene i Norge og leverer høy kvalitet på vårt arbeid. Med over 500 fornøyde kunder og 35 kompetente ansatte i Oslo og Bergen er vi klare til å hjelpe deg.

En moderne samarbeidspartner

Stadig flere av våre kunder har gått over til digitalt regnskap og skyløsninger, noe som gjør arbeidshverdagen deres enklere og mer effektiv.

Vi er erfarne brukere av regnskapsprogrammet Uni Økonomi, som er kåret til beste økonomisystem hele 6 år på rad av PC World. Vi kan også tilby våre kunder tilgang til skyløsningen Uni Economy, som er bygget på nyeste tilgjengelig teknologi.

Hvordan foregår byttet?

Det eneste du trenger å gjøre er å si opp avtalen hos din nåværende regnskapsfører – vi tar oss av resten!

Vi skaffer tilgang til det vi trenger av informasjon for en smidig overgang. Deretter sender vi ut den nødvendige dokumentasjonen og sørger for at opplysningene blir registrert i Brønnøysundregistrene.

Har du oppsigelsestid?

Det er normalt at en har oppsigelsestid hos eksisterende regnskapsfører. Lengden på oppsigelsestiden kan variere, men ligger normalt på rundt tre måneder.

Excellent taste as
Hans Heiker
Excellent Taste AS

Vi byttet regnskapsfører til Vangdal Regnskap i januar 2017. Dette byttet har vært veldig vellykket for vår del. Nå har vi endelig fått en partner som skjønner våre behov og gir oss alltid rask og nøyaktig feedback på diverse problemstillinger. Excellent Taste AS er en handelsbedrift med mange baller i luften. Da er det trygt å vite at regnskapsførsel blir tatt hånd om på en meget profesjonell måte.

Kontakt oss

Legg igjen kontaktinformasjonen din i skjemaet under. Vi tar kontakt med deg for å sette opp et uforpliktende møte, slik at du kan bli bedre kjent med oss.

ZZ
Bekreft byttet

Det eneste du trenger å gjøre er å bekrefte byttet til oss og si opp avtalen hos din nåværende regnskapsfører.

Vi tar oss av resten

Du kan slappe av – vi tar oss av resten av bytteprosessen fra start til slutt!

På tide å bytte regnskapsbyrå? Ta kontakt i dag.

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap og økonomistyring og tilpasser våre løsninger til det du har behov for.

41 700 700